Elon Musk

Hude obtožbe: najbogatejši Zemljan na drogah?

SiolNET 08.01.2024
Upravni odbori podjetij SpaceX in Tesla, ki ju kot direktor vodi najbogatejši človek na svetu Elon Musk, so zaskrbljeni, da je ta hodil na pomembne sestanke in na glas razmišljal o odločitvah glede svojih podjetij na Twitterju pred milijonskim… »

Precej zaskrbljujoče domneve glede Muskovega zasebnega življenja

Zurnal24 07.01.2024
Wall Street Journal objavlja trditve, o katerih se je že dlje časa šušljalo. Elon Musk in ljudje iz njegovega ožjega kroga ponujajo več razlag za njegova pogosta diametralno nasprotna stališča in provokativne izpade. So izraz njegove… »

V Evropi si bo treba zapomniti nova imena avtomobilov

Zurnal24 06.01.2024
BYD je kitajska avtomobilska znamka, ki diha za ovratnik pionirju električnih vozil Tesli. Ustanovitelj BYD in vodilni človek kitajskega proizvajalca električnih vozil je podjetnik Wang Chuanfu, ki ima za cilj biti na čelu največje avtomobilske… »

Električna vozila / Kitajci prehiteli Teslo

Mladina 03.01.2024
Ameriška družba Tesla je izgubila naziv vodilnega proizvajalca popolnoma električnih vozil, prehitelo jo je kitajsko podjetje BYD. Ameriška družba Tesla je izgubila naziv vodilnega proizvajalca popolnoma električnih vozil, prehitelo jo je kitajsko… »

Rekordi padajo: tako Američan kot Kitajec stiskata Evropo

SiolNET 02.01.2024
Tesla je dosegla nov rekord v prodaji električnih avtomobilov, a v prodaji vseh baterijskih – torej tudi priključnih hibridov – je Američane kljub temu presegel kitajski BYD. Proizvajalca, ki oba skupaj avtomobilov ne izdelujeta še niti trideset… »

Threads: Zuckerbergov odgovor na pogorišče Twitterja

Dnevnik 30.12.2023
S 14. decembrom je tudi v Slovenijo prišlo novo družbeno omrežje Threads. Z njim želi Mark Zuckerberg prevzeti uporabnike, ki jih je za 44 milijard dolarjev kupil Elon Musk s prevzemom Twitterja. Preizkusili smo, kako se novo Zuckerbergovo omrežje… »

Osem najpomembnejših vesoljskih zgodb leta

RTV Slovenija 30.12.2023
Morda smo na pragu novega obdobja prevlade SpaceX-a. Krepi se Kitajska, zelo ambiciozni so tudi Indijci, medtem ko Evropa še išče novo pot naprej na področju izstrelitvene industrije. Ameriški poslovnež Elon Musk je zelo zgodaj začel napovedovati… »

Elon Musk? Ne, tale Kitajec je za Evropo še nevarnejši.

SiolNET 27.12.2023
Kitajci "grozijo", Tesla postavlja rekorde, Volkswagen kraljuje prodaji, a napoveduje ostra varčevanja – avtomobilski svet se je tudi v letu 2023 spreminjal z veliko hitrostjo in medtem kazal številne izzive že za prihodnje leto. Velika hala… »

Musk na dogodku stranke Bratje Italije izrazil nasprotovanje "politični korektnosti progresivcev"

RTV Slovenija 16.12.2023
V parku Angelskega gradu v Rimu poteka štiridnevni dogodek stranke Bratje Italije, ki poleg italijanskih politikov gosti tudi mednarodna imena. Med gosti dneva so bili albanski in britanski premier Edi Rama in Rishi Sunak ter ameriški magnat Elon Musk… »

Elon Musk sprejel vabilo: prihaja k sosedom

SiolNET 15.12.2023
Milijarder Elon Musk je sprejel vabilo italijanske premierke Giorgie Meloni na srečanje njene stranke Bratje Italije ta konec tedna v Rimu. Digisvet Najbogatejši človek na svetu izgubil živce: "Jeb... se!" #video Štiridnevni festival vladajoče… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem