Futsal

Dobovec in Siliko Vrhnika ekspresno v finale

RTV Slovenija pred 17 dnevi
V finalu državnega prvenstva v futsalu se bosta pomerila branilec naslova Dobovec in Siliko Vrhnika. V polfinalu sta ekspresno opravila svojo nalogo: prvi je premagal Oplast iz Kobarida, drugi pa ekipo The Nutrition Extrem iz Sodražice. Na tretjih… »

Krstna uvrstitev v polfinale ženske futsal lige

Domžalec 14.03.2024
Nogometašice Futsal kluba Lukovica v soboto čaka 2. tekma polfinala ženske futsal lige. Klub v 1. SŽFL nastopa šele drugo sezono in si je letos z dvema zmagama proti KMN Slovenske Gorice, večkratnim državnim prvakinjam, izboril svoj krstni nastop v… »

Futsal: Dobovec sedmič zapovrstjo pokalni prvak

Dnevnik 09.03.2024
Ekipa Dobovca je še sedmič zapovrstjo osvojila slovensko futsalsko pokalno tekmovanje. V finalu pokala Term Olimia v Podčetrtku so Dobovčani s 4:2 odpravili Meteorplast Šic bar. Za zmagovalce je dva gola dosegel Patrik Pasariček (20., 22. minuta)… »

ZNANI ŠPORTNIKI KOPRA ZA LETO 2023: To so Toni Vodišek, Andreja Leški in FC Bronx Škofije

Regional 05.02.2024
Protokolarno-prireditvena dvorana sv. Frančiška Asiškega je nocoj gostila prireditev Športnik Kopra 2023, na kateri so razglasili najboljše športnike v občini minulega leta. Športniki Kopra 2023 so postali kajtar Toni Vodišek, judoistka Andreja… »

Eden najboljših, kar jih pozna Slovenija, končal aktivno športno kariero

SiolNET 06.01.2024
Eden najboljših slovenskih nogometašev v futsalu Kristjan Čujec je končal aktivno športno kariero, so obelodanili pri KMN Oplastu iz Kobarida. V dresu slovenske reprezentance je Kristjan Čujec zbral 128 tekem in dosegel 75 golov. Nastopil je na… »

Čehi uničili slovenske sanje o prvem SP-ju

RTV Slovenija 20.12.2023
Slovenska reprezentanca v futsalu je na zadnji tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2024 v Plznu izgubila proti Češki z 2:3 in zasedla tretje mesto v skupini D za Španijo in Italijo. Če bi zmagala, bi bila druga in se uvrstila v dodatne… »

Slovenci ostali brez možnosti za nastop na svetovnem prvenstvu

Delo 20.12.2023
Iz slovenske skupine se je prebila na svetovno prvenstvo v futsalu le Španija. Slovenska futsalska reprezentanca je v Plznu na zadnji tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2024 izgubila proti Češki z 2:3 (1:1). Tako je ostala brez možnosti za… »

Slovenci z dvema goloma in podajo razigranega Bukovca v Tivoliju strli Italijane

RTV Slovenija 15.12.2023
Slovenska reprezentanca v futsalu je v Tivoliju na predzadnji tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2024 premagala Italijo s 4:2. Izbrance Tomislava Horvata zadnja tekma čaka 20. decembra na Češkem. Slovenci so morali v boju za prvi nastop na… »

Danes z Italijo v Hali Tivoli

SiolNET 15.12.2023
Moška članska futsal reprezentanca danes ob 18.30 v Hali Tivoli igra 5. tekmo elitnega dela kvalifikacij za uvrstitev na svetovno prvenstvo, ki bo prihodnje leto v Uzbekistanu. Foto: NZS Slovenija v svoji skupini zaseda 3. mesto z realnimi možnostmi… »

Benfica z golom nekaj sekund pred koncem premagala Dobovec

SiolNET 29.11.2023
Dobovec, slovenski prvak v futsalu, je v prvem krogu elitne skupine lige prvakov izgubil proti portugalski Benfici s 3:4 (0:2). Tekma skupine B je bila na turnirju na Kosovu, ki ga gosti Priština. Dobovec se je doslej vselej uvrstil med 16 najboljših… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem