Helsinki

Migrantske iskre med Helsinki in Kremljem

Dnevnik 18.11.2023
Finska je zaradi bojazni pred hibridnim napadom po vzoru beloruskega na Poljsko in Litvo do sredine februarja zaprla štiri mejne prehode z Rusijo, ker se je tam v zadnjih dneh pojavilo nekaj sto migrantov. Potem ko je lansko zimo beloruski režim… »

Qarabag izločil Helsinke in naslednji četrtek prihaja v Stožice

RTV Slovenija 17.08.2023
Nogometaši Olimpije se bodo v zadnjem predkrogu Evropske lige srečali z azerbajdžansko ekipo Qarabag, ki je na dveh tekmah 3. kroga s skupnim izidom 4:2 izločil Helsinke. Prva tekma bo v četrtek, 24. avgusta, v Stožicah. Povratna tekma bo 31… »

Henriques: Stopamo po pravi poti

RTV Slovenija 16.08.2023
Nogometaši Olimpije tudi na povratni tekmi 3. predkroga proti Galatasarayu niso dosegli zadetka, a trener Joao Henriques je vseeno zadovoljen. Ljubljančani nestrpno pričakujejo četrtek, ko bo znan njihov tekmec v zadnjem predkrogu Evropske lige. To bo… »

Icardi zagotovil zmago Galatasarayu, Olimpija tudi z igralcem več brez idej

RTV Slovenija 15.08.2023
Na povratni tekmi 3. predkroga Lige prvakov je Galatasaray premagal Olimpijo z 1:0. Turki so bili prejšnji teden v Stožicah boljši s 3:0. Zmaji so imeli zadnje pol ure igralca več, a jim ni uspelo izenačiti. Kapetanski trak je nosil Mustafa Nukić… »

Galatasaray je z Olimpijo opravil le dober trening

Delo 15.08.2023
Tudi na povratni tekmi 3. kola kvalifikacij za ligo prvakov je bil turški prvak boljši in zmagal z 1:0. V nadaljevanju preberite: Ljubljančani po drugem porazu proti Galatasarayu ne bodo okusili lige prvakov, toda pred slovenskimi šampioni, ki že… »

Olimpija dobila potencialnega tekmeca v zadnjem krogu kvalifikacij lige prvakov

Dnevnik 07.08.2023
Slovenski nogometni prvak, ljubljanska Olimpija, bo v torek ob 21. uri proti favoriziranemu Galatasarayu igrala prvo tekmo 3. kroga kvalifikacij za ligo prvakov. Danes pa je v Nyonu dobila potencialnega tekma za zadnji krog kvalifikacij. To bo zmagovalec… »

Na plaži vzklikali za Darkom Perićem iz serije Money Heist

Necenzurirano 31.07.2023
Na sledi znanim in njihovim poletnim dogodivščinam. Tudi Slovence je navdušila španska kriminalistična serija Money Heist, ki jo je ustvaril Álex Pina. Prikazuje dva ropa, ki ju vodi Profesor. Pet sezon si je ogledalo več kot 69 milijonov ljudi po… »

Nekdanjega ministra ujeli pri grafitiranju

SiolNET 27.06.2023
Nekdanji finski minister za kulturo in sedanji helsinški podžupan Paavo Arhinmäki se je znašel v neprijetnem položaju, saj so ga konec tedna ujeli pri ustvarjanju grafitov. Njihova odstranitev je stala 3.500 evrov, so danes sporočili iz finskega… »

Če bo Olimpija v prvem krogu uspešna, jo čaka serijski bolgarski prvak ali kosovski Ballkani

SiolNET 21.06.2023
Slovenski nogometni prvak Olimpija je izvedel ime morebitnega tekmeca v drugem krogu kvalifikacij za ligo prvakov. Če bodo Ljubljančani v uvodnem evropskem nastopu izločil latvijskega prvaka Valmiero, se bodo nato merili z zmagovalcem tekme med… »

Olimpija dobila tekmeca v kvalifikacijah za Ligo prvakov

Zurnal24 20.06.2023
Ugoden žreb za aktualne državne prvake. Nogometaši ljubljanske Olimpije se bodo v prvem krogu kvalifikacij za ligo prvakov pomerili z latvijskim prvakom Valmiero, je določil današnji žreb na sedežu Evropske nogometne zveze (Uefa) v Nyonu. Prva… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem