Italija

Thomas zelo zadovoljen, pričakuje Pogačarjevo 'bombo'

RTV Slovenija pred 12 dnevi
Tadej Pogačar (UAE) je v prvi etapi Dirke po Italiji ostal brez etapne zmage, si pa je zato pred tekmeci za skupno zmago že nabral nekaj prednosti. Dobre volje so lahko tudi pri ekipi Ineos Grenadiers. Junak dneva je bil seveda Jhonatan Narvaez, ki je… »

ZVEZDNICA NAVDUŠILA V PORTOROŽU: To je bil tudi edini koncert izven Italije na tej turneji

Regional pred 12 dnevi
V Avditoriju Portorož je v soboto zvečer nastopila 73-letna legenda italijanske rock glasbe Loredana Berte, ki se lahko pohvali s 50 let trajajočo kariero. V slabih dveh urah je občinstvo, med katerim je bilo tudi veliko Italijanov, popeljala skozi… »

Vodilni na Giru izpostavil Pogijevo napako, tako komentira Slovenec

Zurnal24 pred 12 dnevi
Ekvadorski kolesar je v zaključku uvodne etape dirke po Italiji dobil dvoboj s Tadejem Pogačarjem. Prvi favorit letošnje dirke po Italiji Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je uvodno etapo v okolici Torina končal na tretjem mestu. V zaključnem… »

Zaradi teroristov med migranti je Italija zaprosila za prekinitev schengenskega sporazuma z nami

Savinjsko Šalaške pred 12 dnevi
Včeraj je podpredsednik vlade in zunanji italijanski minister Antonio Tajani na kongresu SVP povedal: “Italija je zaprosila za prekinitev schengenskega sporazuma s Slovenijo zaradi nevarnosti vdora teroristov med begunci, ki preko te države prihajajo… »

Bella Italia*

Delo pred 13 dnevi
Obsedena sem z galerijami v italijanskih mestih, s cerkvenimi poslikavami, z vonjem, ki butne vate, ko iz neskončno vroče ulice stopiš v hlad katedrale. Če bi me vprašali, kam bi ta trenutek najraje odpotovala, kam bi odšla na dopust, kam bi se… »

Pogačar v etapo z žalnim trakom, to je razlog

Zurnal24 pred 13 dnevi
Tadej Pogačar je dirkal tudi v spomin na mladega člana njegove kolesarske ekipe. Facebook Tadej Pogačar je prvo etapo dirke po Italiji prevozil s črnim trakom na levem rokavu svojega dresa. To je storil v v spomin na mladega člana kolesarske ekipe… »

Pogačar že poskrbel za šov, a vendarle priznal, da ekipa ni bila najboljša

RTV Slovenija pred 13 dnevi
107. Dirko po Italiji je odprla spektakularna etapa, težja, kot bi sodili po profilu. Tadej Pogačar je bil blizu, na klancih je pokazal svojo moč, a na njegov zmagoviti ples bo treba še malo počakati. Morda le en dan. Na vrhu sem vedel, da je… »

Fašizem ni nikoli mrtev

Delo pred 13 dnevi
Zaman je od voditeljev in ministrov, ki so prisegli na ustavo, zahtevati, naj se imenujejo antifašisti – če to niso. V kolumni preberite: Ob največjem datumu v nacionalni zgodovini je predsednik republike spet rekel tisto, česar desnica nikoli ne… »

Pogačar: Otresel sem se tekmecev, to je znak, da imam dobre noge

Zurnal24 pred 13 dnevi
Tadej Pogačar zadovoljen s prvim dnem Gira. Ekvadorski kolesar Jhonatan Narvaez (Ineos Grenadiers) je zmagovalec prve etape dirke po Italiji v okolici Torina. Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zasedel tretje mesto, potem ko je na zadnjem klancu… »

Ekvadorec in Nemec v sprintu premagala Pogačarja

RTV Slovenija pred 13 dnevi
Razgibano uvodno etapo kolesarske Dirke po Italiji je dobil Ekvadorec Jhonathan Narvaez (Ineos), ki je v ciljnem finišu ugnal Maximiliana Schachmanna (Bora) in Tadeja Pogačarja (UAE Emirates). Pogačar je v etapi v okolici Torina (140 km) po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem