Severna Koreja

Kim Jong Un pred javnostjo skriva sina, ker je bled in nič kaj debelušen

Necenzurirano 23.02.2024
Mladenič sploh ni podoben pradedku in utemeljitelju države Kim Il-Sungu, večnemu predsedniku Severne Koreje, po katerem sta tudi oba naslednika ukrojila svoj videz. Severnokorejski vodja Kim Jong Un se v javnosti rad kaže s hčerko Ju Ae, za katero… »

Veljal je za »azijskega Schindlerja«, a je v resnici spolni izprijenec

Necenzurirano 16.02.2024
Južnokorejski duhovnik Chun Ki-won, ki je veljal za nacionalnega junaka, bo lahko o svojih zločinih naslednjih pet let razmišljal v zaporu. Južnokorejsko javnost je septembra lani pretresla vest o aretaciji priljubljenega duhovnika, ki je v državi… »

Stopnjevanje napetosti: Severna Koreja naj bi izstrelila nove rakete

SiolNET 02.02.2024
Severna Koreja je danes po navedbah Seula izstrelila nove vodene rakete. Južnokorejska vojska je namreč zaznala več raket, ki so bile izstreljene z zahodne obale Severne Koreje. To je bila že četrta izstrelitev raket letos, poročajo tuje tiskovne… »

Severna Koreja znova izstrelila več vodenih raket

SiolNET 30.01.2024
Severna Koreja je danes s svoje zahodne obale znova izstrelila več vodenih raket, je sporočila južnokorejska vojska in navedla, da je bil to tretji raketni preizkus Pjongjanga v zadnjih sedmih dneh. Kot so še sporočili iz Seula, južnokorejske in… »

Severna Koreja naj bi znova izstrelila več vodenih raket

SiolNET 28.01.2024
Severna Koreja je po navedbah Seula danes s svoje vzhodne obale izstrelila več vodenih raket. Gre za zadnjo izmed podobnih potez Pjongjanga, s katerimi v zadnjem času krepi napetosti v regiji. Pred le nekaj dnevi je Severna Koreja v Rumeno morje… »

Prva dama in njena Dior torbica

Delo 26.01.2024
Država je tik pred volitvami, a glavna tema ni politika, pač pa drago darilo. Zgodba bi morda bolj sodila v rubriko Saj ni res, pa je, a postaja prva politična tema v Južni Koreji. Država je namreč tik pred volitvami, stranka predsednika Jun Suk… »

Severna Koreja izstrelila več manevrirnih izstrelkov

SiolNET 24.01.2024
Severna Koreja je danes proti odprtemu morju izstrelila več manevrirnih izstrelkov, je sporočila južnokorejska vojska. Po podatkih generalštaba v Seulu so izstrelki padli v morje med Korejskim polotokom in Kitajsko, podrobnosti pa Južna Koreja… »

Žbogar v Varnostnem svetu ZN-a Rusiji očital dvojna merila in pozval k miru

RTV Slovenija 22.01.2024
Samuel Žbogar je ob nastopu na zasedanju o dostavi orožja Rusijo pozval k miru in ji očital dvojna merila. Dodal je, da so se številne države, vključno s Slovenijo, odzvale na prošnjo Kijeva za pomoč. Predstavnik Slovenije v Varnostnem svetu ZN-a… »

Žbogar ostro nad Rusijo. Lavrov: ZDA Ukrajini pošiljajo stare smeti.

SiolNET 22.01.2024
Predstavnik Slovenije v Varnostnem svetu ZN Samuel Žbogar je v današnjem nastopu na zasedanju o dostavi orožja iz zahodnih držav Kijevu Rusijo pozval, naj preneha agresijo v Ukrajini. Ob tem je Rusiji, ki je sklicala zasedanje, očital, da medtem ko… »

Nova velika slovenska zmaga

SiolNET 21.01.2024
Slovenija je na četrtih zimskih olimpijskih igrah mladih, ki bodo do 2. februarja potekale v Gangwonu v Južni Koreji, drugi dan osvojila še drugo zlato medaljo. Najboljša je bila mešana ekipa v smučarskih skokih, v kateri so nastopili Taja Bodlaj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem