Tadej Pogačar

POGAČAR STRL TEKMECE: Slovenski kolesarski as je zmagal na četrti etapni dirki (VIDEO)

Regional 02.07.2024
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec četrte etape dirke po Franciji. Na trasi od Pinerola v Italiji do Valloira (139,6 km) v Franciji je na vrhu slovitega prelaza Galibier strl Danca Jonasa Vingegaarda in po sijajnem… »

Pogi se je otresel Vingegaarda, tega na koncu ugnal tudi Roglič

Zurnal24 02.07.2024
Na sporedu je bila četrta etapa dirke po Franciji. Z napadom pred koncem zadnjega vzpona in drznim spustom jo je dobil Tadej Pogačar. Na 111. kolesarski dirki po Franciji je bila na sporedu četrta etapa od Pinerola v Italiji do Valloira v Franciji… »

Tadej Pogačar z nasmeškom predal rumeno majico Carapazu

RTV Slovenija 01.07.2024
Prva etapna zmaga za Eritrejo v zgodovini Dirke po Franciji: Biniyam Girmay (Intermarche) je po sprintu dobil 3. etapo od Piacenze do Torina, pri čemer je padec, ki se je zgodil slabe tri kilometre pred ciljem, odrezal favoriziranega Jasperja Philipsena… »

Biniam Girmay dobil živčno vojno v Torinu

Dnevnik 01.07.2024
Eritrejski kolesar ekipe Intermache-Wanty je z zmago v sprintu tretje etape kolesarske dirke po Franciji spisal zgodovino afriškega kolesarstva. Tadej Pogačar je predal rumeno majico Richardu Carapazu. Na 111. dirki po Franciji so prvič svojo… »

Gorazd Penko: Vingegaard Pogačarju pokazal, da ga bo tudi letos težko premagati

RTV Slovenija 01.07.2024
Že na drugi etapi letošnje kolesarske Dirke po Franciji je rumeno majico oblekel slovenski kolesar. Vodstvo v skupnem seštevku je prevzel Tadej Pogačar, ki mu je najbolj čislano majico na Touru uspelo obleči še prej, kot je to nameraval. Z napadom… »

Pogačar ni presenečen nad pripravljenostjo Vingegaarda

RTV Slovenija 30.06.2024
Glavna uganka pred začetkom Dirke po Franciji je bila pripravljenost Jonasa Vingegaarda. Že druga etapa je dala odgovor. Danec, ki naskakuje tretjo zaporedno skupno zmago, je pripravljen izvrstno in je lahko odgovoril na napad Tadeja Pogačarja… »

Po letu premora znova v rumenem

Dnevnik 30.06.2024
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je enako kot letos na dirki po Italiji tudi na slovitem Touru po drugi etapi oblekel majico vodilnega. Se bo zgodovina ponovila tudi na koncu? Kolesarski navdušenci smo se že v prvih dneh dirkanja lahko… »

Pogi ni bil zadovoljen z Jonasom, Roglič izgubil nekaj sekund

Zurnal24 30.06.2024
Pogačarju rumena majica, Roglič izgubil nekaj sekund. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je novi vodilni na dirki po Franciji. Čeprav je etapa pripadla ubežnikom, dobil jo je Francoz Kevin Vauquelin, je 25-letnik s Klanca pri… »

Pogačarjev napad na San Luco nagrajen z rumeno majico!

RTV Slovenija 30.06.2024
Tadej Pogačar je v drugi etapi Toura silovito napadel na kratkem vzponu na San Luco. Sprva mu je sledil le Jonas Vingegaard, a ju je po spustu tik pred ciljem ujel še Remco Evenepoel. Četrti član velike četverice Primož Roglič je zaostal 21 sekund… »

Pogačarju rumena majica, Roglič nekaj izgubil, Vauquelinu etapa

Gorenjski glas 30.06.2024
Bologna – Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je novi vodilni na dirki po Franciji. Čeprav je etapa pripadla ubežnikom, dobil jo je Francoz Kevin Vauquelin, je 25-letnik s Klanca pri Komendi po napadu na zadnjem klancu v cilju… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem