Tadej Pogačar

Brutalni Pogačar v močnem dežju ponižal tekmece

Zurnal24 19.03.2024
Druga etapa dirke po Kataloniji je minila v znamenju slovenskega asa. Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je suvereni zmagovalec druge etape dirke po Kataloniji od Matara do Vallterja, dolge 186,5 km. Slovenski as je napadel… »

Pogačar v dežju prvi osvojil dvatisočak in prevzel vodstvo

RTV Slovenija 19.03.2024
Tadej Pogačar je zmagovalec druge etape Dirke po Kataloniji, ki se je končala z zaključnim vzponom ekstra kategorije na 2135 metrov visoko smučišče Vallter. Pogačar je z novo izjemno predstavo prevzel tudi vodstvo v skupnem seštevku. Med potjo od… »

Kakšna drama! Avstralec napadel, Pogačar iz metra v meter manjšal razliko

Zurnal24 18.03.2024
Nick Schultz je zmagovalec prve etape dirke po Kataloniji, potem ko je za vsega nekaj centimetrov premagal Tadeja Pogačarja. Avstralec je tudi prvi nosilec majice vodilnega v skupnem seštevku. Avstralec Nick Schultz (Israel-PremierTech) je zmagovalec… »

Pogačar z dvojno hitrostjo, a prekratek za pol kolesa

Delo 18.03.2024
Slovenski kolesarski zvezdnik je dirko po Kataloniji začel z 2. mestom. Že 2. in 3. etapa bosta ključni. V nadaljevanju preberite: Tadej Pogačar (UAE) ni dolgo premleval 3. mesta na uvodnem spomeniku sezone Milano–Sanremo. Včeraj je poletel v… »

Pogačar za las prekratek za zmago na uvodni etapi

RTV Slovenija 18.03.2024
Avstralec Nick Schultz je presenetil favorite in z zgodnjim napadom prišel v položaj, da je dobil uvodno etapo Dirke po Kataloniji. Prvi favorit Tadej Pogačar je sprint navkreber začel malce prepozno in etapno zmago zgrešil za pol kolesa… »

Schultzu prva etapa dirke po Kataloniji, Pogačar drugi

Dnevnik 18.03.2024
Avstralski kolesar Nick Schultz (Israel-Premier Tech) je dobil prvo etapo dirke po Kataloniji v okolici Sant Feliu de Guixolsa, dolgo 173,9 km. Slovenski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je v ciljnem sprintu skoraj ujel Avstralca, a je slednjega še… »

Pogi blizu samomorilske poteze, na koncu s 'čudovitimi' stopničkami

Zurnal24 17.03.2024
Pogačar je tudi tokrat razmišljal o solo begu. Tadej Pogačar je na dirki Milano - Sanremo osvojil tretje mesto in se prvič na tem kolesarskem spomeniku uvrstil na zmagovalni oder. Tega je delil z dobrima prijateljema, v sprintu sta bila od njega… »

Tadej Pogačar namesto na pivo na generalko za Giro

Delo 17.03.2024
Za slovenskega kolesarskega asa po 3. mestu v Sanremu grenak priokus, a tudi veselje za zmago prijatelja Philipsena. V nadaljevanju preberite: Jasper Philipsen (Alpecin Deceuninck) ni več »Jasper katastrofa« (Jasper the Disaster), kot so ga zaradi… »

Razočarani Pogačar analizira: Če Philipsen ne bi imel svetovnega prvaka, bi zmagal Mohorič

RTV Slovenija 16.03.2024
Tako blizu uspehu, zaradi česar ni skrival razočaranja kljub novemu stopnjevanju izidov in izjemnemu nizu na spomenikih. "Upam, da prihodnje leto ne bom drugi. Vem, da zveni pohlepno, a si res želim zmagati na tej dirki in ne bom srečen z drugim… »

Pogačarju in Mohoriču zmago preprečil van der Poel

Delo 16.03.2024
Jasper Philipsen je v Sanremu osvojil svojo prvo spomeniško lovoriko, slovenska asa na 3. in 6. mestu. Milano–Sanremo je dirka, ki jo je najlažje končati, vendar je na njej najtežje zmagati. Ta kolesarska fraza še vedno drži, čeprav je stara že… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem