Tadej Pogačar

Še enega upokojenca bega Pogačarjev slog dirkanja

SiolNET 27.11.2023
Pred dnevi je agresivni slog dirkanja mladih kolesarskih asov s Tadejem Pogačarjem na čelu kritiziral kolumbijski veteran Rigoberto Uran, kmalu za njim se je oglasil še upokojenec Carlos Sastre in bil še bolj neposreden. "Pogačar je spektakularen… »

Legendarni kolesar dal jasno vedeti, da ni navdušen nad Pogačarjem

Zurnal24 25.11.2023
Legendarni španski kolesar ni navdušen nad Pogačarjevim načinom vožnje. Legendarni Carlos Sastre, zmagovalec Toura 2008, je za Flachscore.es opravil zanimiv intervju, v katerem se je dotaknil svoje zmagovite dirke po Franciji ter tudi kako se je… »

Pogačar s to novico razžalostil kolesarske navdušence

Zurnal24 23.11.2023
Tadej Pogačar je dal vedeti, da je precej malo možnosti, da bi v novi sezoni poizkusil napasti znameniti dvojček Giro-Tour. Potem ko so organizatorji svetovnega kolesarskega prvenstva v Zürichu leta 2024 razkrili hribovito traso, ki bo dala novega… »

Noro, kaj Pogačar po selitvi k Bori pričakuje od Primoža

Zurnal24 23.11.2023
Čeprav je zapustil najmočnejšo kolesarsko ekipo na svetu, bo po mnenju Pogačarja Primož Roglič pri Bori še močnejši in nevarnejši tekmec, kot je bil do zdaj. Čeprav Tadej Pogačar in Primož Roglič veljata za dva izmed najboljših kolesarjev… »

Pogačarju in Evenepoelu ne napoveduje dolge kariere

SiolNET 22.11.2023
"Zdaj gre na polno že od prvega kilometra, vsi gledajo samo na watte in tempo je vse višji. Nihče se ne pogovarja z nikomer in stresa je ogromno," je v podcastu La Movida trenutno stanje v profesionalnem kolesarstvu opisoval kolumbijski veteran… »

O kolesarjih kot sta Pogi in Remco: Ni več spoštovanja

Zurnal24 22.11.2023
Kolumbijski kolesarski zvezdnik Rigoberto Uran pogreša stare čase. "Zaradi 20-letnikov zdaj ni več pravega spoštovanja," pravi. Veteran Rigoberto Uran je spregovoril o tem, da so najboljši kolesarji v sedanjosti precej drugačni od nekdanjih… »

Kolesar leta tretjič zapored Tadej Pogačar

Gorenjski glas 18.11.2023
Ljubljana – Na Večeru zvezd je Kolesarska zveza Slovenije podelila priznanja najboljšim kolesarkam in kolesarjem v letu 2023. Kolesar leta je že tretje leto zapored prvi kolesar sveta, Gorenjec Tadej Pogačar. Čeprav ga je spomladi ustavil zlom… »

Pogačar: Dobil sem nagrado, a je vsako leto težje

Zurnal24 14.11.2023
Tadej Pogačar je bil še četrtič izbran za kolesarja leta. Slovenski as Tadej Pogačar je v ponedeljek na prireditvi Večer zvezd še četrtič zapovrstjo postal slovenski kolesar leta. Po prireditvi je novinarjem obujal spomine na leto 2023, razlagal… »

Leta 2025 bo start v Lillu

Delo 14.11.2023
Najprestižnejša kolesarska dirka na svetu Tour de France, ki jo je dvakrat osvojil Slovenec Tadej Pogačar, se po treh letih s startom vrača domov. Kot so danes zapisali organizatorji na spletni strani, bo čez dve leti start 112. francoske pentlje v… »

"V letu premalo dni in v dnevu premalo ur, če bi si sam sestavljal program"

RTV Slovenija 14.11.2023
Zlato obdobje slovenskega kolesarstva še kar traja in leto 2023 je spisalo nove nepozabne zgodbe ter postavilo nove mejnike. Tadej Pogačar je bil tretje leto razglašen za kolesarja leta v domovini. "Osebno mnenje: nagrado si nas zasluži več." Večer… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem