Tadej Pogačar

Pogačar v sprintu strl Kussa

SiolNET 05.11.2023
Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) se je danes podpisal pod novo zmago. Na kriteriju Saitama na Japonskem je v zaključku ugnal zmagovalca Dirke po Španiji Seppa Kussa (Jumbo-Visma) in zmagal na kriteriju Saitama na Japonskem, ki je namenjen promociji… »

Pogi podal mnenje o bojih z Vingegaardom

Zurnal24 05.11.2023
Pogačar: Dvoboj z Vingegaardom lahko preraste v zgodovinskega. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je med obiskom Japonske, kjer bo sodeloval v promocijskem kriteriju po Saitami, izrazil upanje, da bi lahko njegov dvoboj z Dancem Jonasom Vingegaardom… »

Pogačar odgovoril moštvenemu kolegu: "Odločala bo ekipa"

Zurnal24 04.11.2023
Slovenski kolesarski šampion Tadej Pogačar se želi v prihodnji sezoni spet vrniti med zmagovalce tritedenskih dirk. Dvakratni zmagovalec dirke po Franciji Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je navkljub prizadevanjem novinarjev še vedno skrivnosten… »

Pogačar: Mislim, da bova z Jonasom še ustvarjala "šov" v prihodnjih letih

RTV Slovenija 04.11.2023
Tadej Pogačar je med obiskom Japonske, kjer bo v nedeljo sodeloval v promocijskem kriteriju po Saitami, izrazil upanje, da bi lahko njegovi dvoboji z Dirke po Franciji z Dancem Jonasom Vingegaardom prerasli v enega največjih v zgodovini kolesarstva… »

Pogačar in ostali zvezdniki, kot jih še niste videli #foto

SiolNET 04.11.2023
Tadej Pogačar je med obiskom Japonske, kjer bo jutri, 5. novembra, prvič sodeloval v promocijskem kriteriju po Saitami, izrazil upanje, da bi lahko njegov dvoboj z Dancem Jonasom Vingegaardom z dirke po Franciji prerasel v enega največjih v zgodovini… »

Tadej Pogačar: Nora sezona in šov

Delo 04.11.2023
Slovenski as bo sodeloval v promocijskem kriteriju po Saitami. Upa, da bosta z Jonasom Vingegaardom pisala veliko poglavje dvobojev v zgodovini kolesarstva. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je med obiskom Japonske, kjer bo v nedeljo sodeloval v… »

Pogi o tem, zakaj je bil Vingegaard boljši na Touru

Zurnal24 03.11.2023
Tadej Pogačar je spregovoril o tem, kaj ga je stalo zmage na dirki po Franciji. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar je še drugo leto zapored na dirki po Franciji moral priznati premoč ekipi Jumbo-Visma in njenemu kapetanu Jonasu Vingegaardu. V… »

Pogačar o tem, kaj ga je stalo zmago na letošnjem Touru

SiolNET 03.11.2023
Tadej Pogačar je v videopogovoru za ameriško spletno stran FloBikes priznal, da bi se težko osredotočil samo na Dirko po Franciji, kot to počne njegov glavni tekmec Jonas Vingegaard, saj se zaveda, da lahko zmaguje vso sezono. A ravno natrpan… »

Pogačar razkril, zakaj je navdušen nad Rogličevim prestopom k Bori

Zurnal24 01.11.2023
Tadej Pogačar je z velikim navdušenjem sprejel Rogličev prestop k nemški ekipi. Izvedba dirke po Franciji 2024 bi se lahko zapisala v zgodovino kot ena najbolj zanimivih v zgodovini kolesarstva. Tako vsaj misli eden glavnih akterjev Tadej Pogačar, ki… »

Pogačar presenetil z razkritjem, katerega kolesarja najbolj občuduje

Zurnal24 31.10.2023
Tadej Pogačar je spregovoril o svojem prijateljstvu in občudovanju, ki ga goji do Mathieua van der Poela. Tadej Pogačar velja za enega najbolj vsestranskih kolesarjev na svetu, ki lahko zmaguje na velikih tritedenskih dirkah, etapnih preizkušnjah… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem