Povezane novice

Trener Norvežanov meni, da je bil Granerud oškodovan: Lepo darilo

SiolNET 04.01.2023
Glavni trener norveške reprezentance Alexander Stöckl meni, da je žirija tretje tekme novoletne turneje v Innsbrucku z znižanjem naleta v prvi seriji tik pred zadnjim parom, v katerem je skakal Dawid Kubacki, oškodovala njegovega varovanca Halvorja… »

Mikaela Shiffrin osvojila še 81. zmago, Ana Bucik odlična peta

Primorske 04.01.2023
Mikaela Shiffrin je zmagovalka slaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Zagrebu. Američanka je vodila že po prvi vožnji, v finalu pa osvojila še peto zmago po vrsti ter 81. v karieri. Najboljša Slovenka Ana Bucik je tekmo končala na petem mestu… »

Ana Bucik peta v Zagrebu

Dnevnik 04.01.2023
Večerna slaloma svetovnega pokala v alpskem smučanju sta v težkih razmerah zaznamovala Američanka Mikaela Shiffrin in Norvežan Henrik Kristoffersen. Mikaela Shiffrin je na šestem slalomu svetovnega pokala v alpskem smučanju v tej sezoni dosegla… »

Kralji turneje le zamenjali mesta na stopničkah

Dnevnik 04.01.2023
Anže Lanišek je na tretji tekmi novoletne turneje v Innsbrucku osvojil tretje mesto. Čeprav je zmagal Poljak Dawid Kuback, ima Norvežan Halvor Egner Granerud po drugem mestu na Bergislu še vedno 23,3 točke prednosti v bitki za zlatega orla. Na… »

Kristoffersen kljub odjugi v Garmischu daleč pred vsemi

RTV Slovenija 04.01.2023
Prvega od kar petih slalomov v mesecu januarju je prepričljivo dobil Henrik Kristoffersen, ki je v spomladanskih razmerah v Garmischu unovčil ogromno prednost iz prve vožnje. Štefan Hadalin je na 32. mestu za 13 stotink zgrešil finale. Po treh… »

Kristoffersenu še tretjič slalom v Garmisch-Partenkirchnu

Primorske 04.01.2023
Henrik Kristoffersen je zmagovalec slaloma za svetovni pokal alpskih smučarjev v Garmisch-Partenkirchnu. Vodil je že po polčasu prve moške preizkušnje svetovnega pokala v letu 2023. V finalu tekme pod žarometi je bil dovolj zanesljiv za tretjo zmago… »

Kristoffersen kot prvi po Albertu Tombi s trojčkom zmag v Ga-Paju

Delo 04.01.2023
Henrik Kristoffersen je zmagovalec slaloma za svetovni pokal alpskih smučarjev v Garmisch-Partenkirchnu. Henrik Kristoffersen je vodil že po »polčasu« prve moške preizkušnje svetovnega pokala v letu 2023. V finalu tekme pod žarometi je bil dovolj… »

Norvežan v zahtevnih razmerah korak pred vsemi, razočaranje za Hadalina

SiolNET 04.01.2023
Norvežan Henrik Kristoffersen je zmagovalec slaloma za svetovni pokal v Garmisch-Partrenkirchnu. Norvežan je bil najhitrejši že po polovici preizkušnje, v finalu pa je v zahtevnih razmerah še povišal prednost pred konkurenti. Drugo mesto je osvojil… »

Mikaela Shiffrin le še zmago za Lindsey Vonn, Ana Bucik odlična 5.

Delo 04.01.2023
Ameriška smučarska zvezdnica Mikaela Shiffrin je dosegla že četrto zaporedno zmago na tekmah za svetovni pokal v tekoči sezoni. Mikaela Shiffrin je zmagovalka slaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Zagrebu. Američanka je vodila že po prvi… »

Shiffrin razred zase tudi na Sljemenu; Bucik do izida sezone

RTV Slovenija 04.01.2023
Američanka Mikaela Shiffrin nadaljuje zmagovito formo, tokrat je dobila slalom za svetovni pokal v Zagrebu. Ana Bucik je s 5. mestom dosegla izid sezone, Neja Dvornik je bila 17. Shiffrin v zadnjem času smuča zares izjemno, odlično formo s konca… »

Neustavljiva Shiffrinova diha za ovratnik Vonnovi, Bucikova do izida sezone

SiolNET 04.01.2023
Američanka Mikaela Shiffrin nad Zagrebom slavi peto zaporedno zmago, sicer 81. zmago svetovnega pokala, za rekorderko v ženski konkurenci Lindsey Vonn zaostaja le še eno zmago. Dohiti jo lahko že v četrtek, ko bo na "spomladanski progi" na Sljemenu… »

Peto mesto Ane Bucik na slalomu v Zagrebu

Goriški portal 04.01.2023
Mikaela Shiffrin je zmagovalka slaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Zagrebu, kjer se je veselila pete zaporedne zmage. Najboljša Slovenka je bila Ana Bucik, ki se je v finalu zavihtela na peto mesto. 29-letna Novogoričanka Ana Bucik, ki je prvo… »

Eva Urevc v zasledovanju na 20 km do odličnega 7. mesta

RTV Slovenija 04.01.2023
V četrti – najdaljši – etapi 17. Tour de Skija je sprinterka Eva Urevc potrdila izjemno pripravljenost, saj je bila na 20-kilometrskem zasledovanju v prosti tehniki sedma, kar je njena nova najboljša uvrstitev v tekih na razdaljo. V torek je z 9… »

Eva Urevc z novo odlično predstavo, Klaebo zdaj sam vrhu

SiolNET 04.01.2023
Slovenska smučarska tekačica Eva Urevc je na novoletni turneji pokazala novo odlično predstavo. Na 20 kilometrov dolgi zasledovalni tekmi v prostem slogu v Oberstdorfu je še za dve mesti izboljšala uvrstitev z desetkilometrske preizkušnje v… »

Neustavljiva Shiffrinova samo še zmago za Vonnovo

Zurnal24 04.01.2023
Američanka Mikaela Shiffrin je zmagovalka slaloma v Zagrebu, kjer je dobila še peto zaporedno tekmo za svetovni pokal. S petim mestom se je izkazala tudi najboljša slovenska slalomistka Ana Bucik (+2,36). Mikaela Shiffrin je zmagovalka slaloma za… »

Lanišek premagal veter za nove stopničke

Zurnal24 04.01.2023
Anže Lanišek je kljub težkim razmeram v finalni seriji osvojil tretje mesto na tekmi novoletne turneje v Innsbrucku. Smučarski skakalci so v avstrijskem Innsbrucku opravili s tretjo preizkušnjo 71. izvedbe novoletne turneje. Zmagal je Poljak Dawid… »

Skakalec Anže Lanišek osvojil bron

Svet24 04.01.2023
Na tretji tekmi novoletne turneje v smučarskih skokih v Innsbrucku, zaostal le za Poljakom Dawidom Kubackim in Norvežanom Halvorjem Egnerjem Granerudom. Nova medalja za Slovenijo v smučarskih skokih! V Innsbrucku se je na tretje mesto uvrstil naš… »

Kubacki zadržal vodstvo tudi v finalu, Lanišek do novih stopničk

RTV Slovenija 04.01.2023
Zmagovalec tretje tekme novoletne turneje v smučarskih skokih je Poljak Dawid Kubacki (265,2 točke). V finalu je nastopilo vseh šest Slovencev. Najboljši med njimi je bil Anže Lanišek, ki je zasedel tretje mesto (258,8). Kubacki je bil vodilni že… »

Eva Urevc pridobila še dve mesti, na zasledovanju sedma

Dnevnik 04.01.2023
Slovenska smučarska tekačica Eva Urevc je na novoletni turneji pokazala novo odlično predstavo. Na 20 kilometrov dolgi zasledovalni tekmi v prostem slogu v Oberstdorfu je še za dve mesti izboljšala uvrstitev z desetkilometrske preizkušnje v… »

Lanišek nadaljuje z odličnimi predstavami: v Innsbrucku zaostal le za Kubackim in Granerudom

Slovenske novice 04.01.2023
Zadnja tekma novoletne turneje bo v petek ob 16.30 v Bischofshofnu, kvalifikacije bodo 24 ur prej. Poljak Dawid Kubacki (265,2 točke) je zmagovalec tretje tekme novoletne turneje smučarskih skakalcev v Innsbrucku. Najbolj se mu je približal vodilni na… »

Lanišek drugi po prvi seriji Innsbrucka, trije Slovenci med deseterico

Zurnal24 04.01.2023
Po prvi seriji najbolje kaže Kubackemu, Lanišek takoj za njim. Poljak Dawid Kubacki (137,4 točke) je vodilni po prvi seriji tretje tekme novoletne turneje smučarskih skakalcev v Innsbrucku. Na drugem mestu je najboljši Slovenec Anže Lanišek… »

Bucikova kljub veliki napaki z dobrim izhodiščem, v finalu tudi Dvornikova

Zurnal24 04.01.2023
Mikaela Shiffrin v vodstvu po prvi vožnji, v finalu dve Slovenki. Američanka Mikaela Shiffrin je postavila najboljši čas prve vožnje slaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Zagrebu. Švedinja Anna Swenn Larsson na drugem mestu zaostaja 23… »

ANŽE LANIŠEK DO NOVIH STOPNIČK! Tudi vsi ostali slovenski skakalci so nastopili v finalu

Regional 04.01.2023
Poljak Dawid Kubacki (265,2 točke) je zmagovalec tretje tekme novoletne turneje smučarskih skakalcev v Innsbrucku. Najbolj se mu je približal vodilni na turneji Norvežan Halvor Egner Granerud (261,7). Najboljši Slovenec Anže Lanišek (258,8) je bil… »

Lanišek v Innsbrucku zaostal le za Kubackim in Granerudom

Primorske 04.01.2023
Poljak Dawid Kubacki (265,2 točke) je zmagovalec tretje tekme novoletne turneje smučarskih skakalcev v Innsbrucku. Najbolj se mu je približal vodilni na turneji Norvežan Halvor Egner Granerud (261,7). Najboljši Slovenec Anže Lanišek (258,8) je bil… »

Po prvi seriji najbolje kaže Kubackemu, Lanišek takoj za njim

Primorske 04.01.2023
Poljak Dawid Kubacki (137,4 točke) je vodilni po prvi seriji tretje tekme novoletne turneje smučarskih skakalcev v Innsbrucku. Na drugem mestu je najboljši Slovenec Anže Lanišek (130,5). V finale se je uvrstilo vseh šest slovenskih predstavnikov… »

Mikaela Shiffrin v vodstvu po prvi vožnji, v finalu dve Slovenki

Primorske 04.01.2023
Američanka Mikaela Shiffrin je postavila najboljši čas prve vožnje slaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Zagrebu. Švedinja Anna Swenn Larsson na drugem mestu zaostaja 23 stotink sekunde, tretja je Slovakinja Petra Vlhova (+0,55). Drugo vožnjo… »

Anže osrečil navijača, Peter sebe

Slovenske novice 04.01.2023
Lanišek s 3. mestom v kvalifikacijah Innsbrucka spet napovedal boj za vrh. Da je v odlični formi, je Anže Lanišek potrdil tudi kvalifikacijah za današnjo preizkušnjo v Innsbrucku (13.30), tretjo tekmo novoletne turneje v smučarskih skokih… »

Anže vrgel kost za glodanje, nov žarek upanja za Petra

Delo 04.01.2023
Lanišek odličen tretji v kvalifikacijah Bergisla. Po dolgem času nasmejan tudi najstarejši od bratov Prevc. V nadaljevanju preberite: Koga je po včerajšnjih kvalifikacijah na skakalnici v Innsbrucku, v katerih se je izkazal s tretjim mestom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem