Povezane novice

Drama, pretep in vroča kri, Slovenci ostali brez zmage #video

SiolNET 05.01.2023
Slovenska moška rokometna reprezentanca je na svoji prvi od dveh pripravljalnih tekem na svetovno prvenstvo po preobratu s 27:28 (17:13) klonila z Madžarsko. V Ljutomeru je bilo pošteno vroče, v drugem polčasu je prišlo celo do nekaj razgrete krvi… »

Nič kaj prijateljska tekma v Ljutomeru, Zorman jezen

Delo 05.01.2023
Rokometna reprezentanca je na pripravljalni tekmi pred SP izgubila proti Madžarski s 27:28. Skrbi poškodba Janca. Blagotinšek izključen. V soboto revanša. Slovenski rokometaši so bili večino tekme v prednosti, v sami končnici dvoboja pa so močno… »

Zorman po porazu z Madžarsko: Nisem razočaran, sem pa jezen

RTV Slovenija 05.01.2023
Slovenski rokometaši so na pripravljalni tekmi pred prihajajočim svetovnim prvenstvom klonili pred Madžari, ki so bili v Ljutomeru boljši z 28:27. Gostitelji so bili večino tekme v prednosti, v sami končnici dvoboja pa so močno popustili. Zmagoviti… »

Selektor Zorman: Trenutno nam manjka – vse

Dnevnik 05.01.2023
V drugem delu priprav za nastop na SP, ki ga bosta od 11. do 29. januarja gostili Poljska in Švedska, bo moška rokometna reprezentanca Slovenije odigrala tudi dve tekmi z Madžarsko. Prva bo danes ob 18. uri v Ljutomeru, druga pa v soboto ob 16. uri v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem