Povezane novice

Lanišek znova odličen, slovenski orli navdušili!

SiolNET 05.01.2023
Bischofshofen, zadnje prizorišče novoletne turneje, bi lahko slovenskemu taboru prinesel veliko veselja. V kvalifikacijah si je nastop na petkovi tekmi zagotovilo vseh šest slovenskih orlov, znova pa je najbolj blestel Anže Lanišek. V skupnem… »

Lanišek v kvalifikacijah za Granerudom in Kubackim, Peter Prevc sedmi

RTV Slovenija 05.01.2023
V kvalifikacijah pred zadnjo tekmo 71. novoletne turneje v Bischofshofnu je bil vrstni red enak skupnemu seštevku. Halvor Egner Granerud je bil najboljši, drugo mesto je zasedel Dawid Kubacki, tretje pa Anže Lanišek. Najboljša trojica razvrstitve… »

Guardiola potegnil prava asa iz rokava – Grealish in Mahrez poglobila krizo Chelseaja

RTV Slovenija 05.01.2023
Na zadnji tekmi 19. kroga Premier lige je Chelsea izgubil proti Manchester Cityju z 0:1. Edini zadetek je v 63. minuti dosegel Riyad Mahrez. Aktualni prvaki so na drugem mestu zmanjšali zaostanek za vodilnim Arsenalom na pet točk. Chelsea je doživel… »

Manchester City vnovič bližje Arsenalu

Delo 05.01.2023
Manchester City je v derbiju s Chelseajem unovčil spodrsljaj vodilnega londonskega kluba. Zadnjo tekmo 19. kola angleške premier league sta odigrala Chelsea in Manchester City. Slednji jo je dobil z 1:0, edini gol na derbiju pa je v 63. minuti dosegel… »

Jeseničani so redni del alpske lige prepričljivo končali na vrhu

SiolNET 05.01.2023
Hokejisti Sija Acronija Jesenic so redni del alpske lige končali z zmago. Na 28. tekmi v sezoni so po uspehu proti Lusteanuu v gosteh s 6:2 (1:0, 3:2, 2:0) dosegli 25. zmago in redni del prepričljivo končali na vrhu z veliko prednostjo pred… »

Železarji redni del končali s 25. zmago

RTV Slovenija 05.01.2023
Hokejisti SIJ-a Acronija Jesenic so končali redni del Alpske lige. Tudi iz Lustenaua so prinesli tri točke (2:6) in s 75 točkami prepričljivo zasedli prvo mesto. Na 28 tekmah so železarji zmagali kar 25-krat, z le tremi porazi (Unterland, KAC Future… »

Anže Lanišek kot nogometaš Benjamin Šeško

Dnevnik 05.01.2023
V Bischofshofnu bo jutri ob 16.30 veliki finale 71. novoletne turneje v smučarskih skokih. V današnjih kvalifikacijah so bili najboljši trije kralji turneje: Norvežan Halvor Egner Granerud, Poljak Dawid Kubacki in Slovenec Anže Lanišek. Slovenska… »

Vseh šest slovenskih orlov bo letelo nad Bischofshofnom

Delo 05.01.2023
Vseh šest slovenskih tekmovalcev je uspešno preskočilo kvalifikacije za zadnjo tekmo novoletne turneje v Bischofshofnu. Vseh šest slovenskih tekmovalcev je uspešno preskočilo kvalifikacije za zadnjo tekmo novoletne turneje v Bischofshofnu. Trije so… »

"Tole danes ni bila tista prava Ana!"

SiolNET 05.01.2023
Prva tekma letošnjega svetovnega biatlonskega pokala na Pokljuki se ni izšla po željah slovenskih navijačev. Tri domače tekmovalke − Anamarija Lampič ter sestrični Polona in Živa Klemenčič − so se na sprintu zvrstile od 69. do 71. mesta ter… »

Lanišek upa, da bo napeto vse do konca

Slovenske novice 05.01.2023
Domžalski skakalni as na slovitem Bergislu navdušil s tretjim mestom. V boju za lovoriko na novoletni turneji najbolje kaže Norvežanu Granerudu. Slovenski as Anže Lanišek je v vsem sijaju zablestel tudi na slovitem Bergislu. Na skakalnici, na kateri… »

Novice dneva »

Odšla je novinarka in publicistka Manca Košir

Delo pred eno uroše 6 povezanih

Dončić zrušil Jordanov rekord

Zurnal24 pred 5 uramiše 5 povezanih

OECD zvišal svetovno gospodarsko napoved

Delo pred 9 uramiše 3 povezane

Viktorijo Ši je »rodila« umetna inteligenca

Delo pred eno uroše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem