Povezane novice

Forma je, a Fak je previden: Osebne občutke je treba jemati z rezervo

SiolNET 06.01.2023
Pred petkovim šprintom na Pokljuki Jakov Fak pravi, da je v dobri formi, a se zaveda: "Osebne občutke je treba jemati z rezervo." Tako 35-letnik kot 11 let mlajši Alex Cisar komaj čakata na tekmo pred domačimi navijači. "Tu sem nastopal samo na… »

Zdaj bo pazil, da ne bo odletel nekam v vesolje

Delo 06.01.2023
Anže Lanišek šele kot četrti Slovenec novoletno turnejo v skupni razvrstitvi končal na zmagovalnem odru. Lovorika Norvežanu Halvorju E. Granerudu. V nadaljevanju preberite: Za slovenske ljubitelje smučarskih skokov bi se veliki finale 71. novoletne… »

Lanišek v najbolj stabilni formi

Primorske 06.01.2023
Turneja štirih skakalnic se je končala s pričakovano zmago Norvežana Halvorja Egnerja Graneruda, ki je s tem napovedal tudi boj za veliki kristalni globus. A tudi Anže Lanišek je lahko zadovoljen. BISCHOFSHOFEN > Halvorju Egnerju Granerudu sicer ni… »

Iz čudnega ptiča se je prelevil v zlatega orla #video

SiolNET 06.01.2023
Zgodba junaka prestižne novoletne turneje Halvorja Egnerja Graneruda ima poseben predznak. Preden se je izstrelil med skakalne zvezde, je prihajal na naslovnice tudi zaradi drugačnih dejanj, povezanih s smučarskimi skoki. Zdaj polni naslovnice zaradi… »

Poljub žene Nastje je Lanišku še razširil krila

Dnevnik 06.01.2023
Norvežan Halvor Egner Granerud je z zmago v finalu 71. novoletne turneje v smučarskih skokih v Bischofshofnu potrdil osvojitev zlatega orla. Slovenec Anže Lanišek je z drugim mestom na spektakularni tekmi potrdil tretje mesto v skupnem seštevku… »

Trije skakalni kralji na prvem vrhuncu zime razred zase

RTV Slovenija 06.01.2023
Anže Lanišek, Halvor Egner Granerud in Dawid Kubacki so bili na 71. novoletni turneji korak pred konkurenco. Na prvih treh mestih so končali v razvrstitvi prvega vrhunca sezone, prav tako so prvi trije v svetovnem pokalu. "Vsak ima zelo različno… »

Hrgota: Uvrstitev med tri na turneji predstavlja prestiž

RTV Slovenija 06.01.2023
Če je bila edina črna pika lanske zime novoletna turneja, so letos slovenski skakalci že na prestižnem tekmovanju odlično opravili svoje delo. Anže Lanišek je poskrbel za prve slovenske stopničke v seštevku turneje po sedmih letih. Glavni trener… »

V čem je skrivnost norveške prevlade? "Tega vam ne smemo povedati!"

SiolNET 06.01.2023
Norveški biatlonci so na petkovem sprintu svetovnega pokala popolnoma prevladali in kar sami zasedli oder za zmagovalce. Najboljši biatlonec zime Johannes Thinges Bø je kljub enemu zgrešenemu strelu kar za 48 sekund premagal starejšega brata… »

Na zadnji postaji samo Lanišek ogrozil dobitnika zlatega orla Graneruda

SiolNET 06.01.2023
Halvor Egner Granerud je dobil finalno tekmo novoletne turneje v Bischofshofnu in samo še potrdil osvojitev zlatega orla. Na četrti tekmi mu je bil najbližje Anže Lanišek, ki je osvojil drugo mesto. Skupno pa je turnejo štirih skakalnic Domžalčan… »

Granerud po 16 letih Norvežanom prinesel zlatega orla, izjemni Lanišek obdržal tretje mesto

RTV Slovenija 06.01.2023
Norvežan Halvor Egner Granerud je zmagovalec 71. novoletne skakalne turneje. Na vrhu je končal tudi na zadnji tekmi v Bischofshofnu (313,4 točke), drugi je bil Anže Lanišek (305,5). Slovenec je skupno osvojil tretje mesto na turneji. "Ta uspeh je… »

Norvežani razred zase, Faka prvi strel stal deseterico

SiolNET 06.01.2023
Na šprintu biatloncev za točke svetovnega pokala na Pokljuki so trojno zmago dosegli Norvežani: Johannes Thingnes Boe, Tarjei Boe in Sturla Holm Laegreid. Najboljši Slovenec je bil Jakov Fak na 12. mestu (en zgrešen strel in minuta 31 zaostanka)… »

J. T. Boe z drugega planeta

Dnevnik 06.01.2023
Norvežan Johannes Thingnes Boe, ki je v letošnji sezoni dobil vse tri sprinte, je svojo premoč potrdil tudi na Pokljuki. Ob enem zgrešenem strelu je slavil pred svojim bratom Tarjeijem. Tretji je bil še en Norvežan, Sturla Holm Legreid. Najboljši… »

Lanišek drugi na tekmi in skupno tretji

Zurnal24 06.01.2023
Anže Lanišek novoletno turnejo zaključil z drugim mestom v Bischofshofnu. Anže Lanišek je prvič v karieri na novoletni turneji zbral osem tekmovalnih skokov in na koncu prišel do skupnega zmagovalnega odra, osvojil je tretje mesto. Na zadnji tekmi… »

Izjemni Lanišek novoletno turnejo sklenil tik pod vrhom

Svet24 06.01.2023
Anže Lanišek je na zadnji tekmi skakalne turneje končal na visokem drugem mestu. Današnje zmage in tudi zlatega orla se veseli Norvežan Halvor Egner Granerud. Lanišek je z današnjim drugim mestom ohranil tretje mesto v skupnem seštevku turneje… »

Zlati orel Granerudu, Lanišku tretje mesto v skupni razvrstitvi

Delo 06.01.2023
Norvežan je bil najuspešnejši tudi na zadnji tekmi novoletne turneje v Bischofshofnu, slovenski as še enkrat tik za njim. Dolgih 16 let, odkar je zablestel Anders Jacobsen, so čakali norveški smučarski skakalci na skupno zmago na na novoletni… »

Lanišek drugi v Bischofshofnu, zmaga in zlati orel Granerudu

Slovenske novice 06.01.2023
Sezona svetovnega pokala se bo prihodnji konec tedna nadaljevala z ekipno tekmo v poljskih Zakopanah. Norveški smučarski skakalec Halvor Egner Granerud (313,4 točke) je zmagovalec zadnje tekme novoletne turneje v Bischofshofnu, po treh zmagah na… »

Skandinavska prevlada, Fak 12.

Delo 06.01.2023
Trojna norveška biatlonska zmaga na Rudnem polju, najboljši Slovenec 12. Norveški biatlonci so zaznamovali šprintersko tekmo svetovnega pokala na Pokljuki. Na 10-kilometrski preizkušnji so poskrbeli za trojno slavje. Zmagal je Johannes Thingnes Bø… »

Trojna norveška zmaga na Pokljuki, Fak 12.

24ur 06.01.2023
Norveški biatlonci so zaznamovali sprintersko tekmo svetovnega pokala na Pokljuki. Na 10-kilometrski preizkušnji so poskrbeli za trojno slavje. Zmagal je Johannes Thingnes Boe, ki je z enim zgrešenim strelom za 48,1 sekunde ugnal brata Tarjeija Boeja… »

"Ne bi rad uporabil preostrih besed, kot sta katastrofalno ali zanič, ampak …"

SiolNET 06.01.2023
Na petkovi šprinterski tekmi svetovnega pokala v biatlonu na Pokljuki so si štirje slovenski tekmovalci priborili nastop na sobotnem zasledovanju, dva, Jakov Fak in Miha Dovžan, sta z 12. in 22. mestom prišla tudi do lepega števila novih točk… »

Na Pokljuki je bil Jakov Fak najboljši Slovenec

Slovenske novice 06.01.2023
V soboto bosta na Pokljuki zasledovalni preizkušnji, ženska ob 11.30, moška pa ob 14.45. Norveški biatlonci so zaznamovali sprintersko tekmo svetovnega pokala na Pokljuki. Na 10-kilometrski preizkušnji so poskrbeli za trojno slavje. Zmagal je… »

Rekorder JTB letel po Rudnem polju, Jakov Fak 12.

RTV Slovenija 06.01.2023
Na Rudnem polju na Pokljuki je bil Johannes Thingnes Bø razred zase na sprintu za biatlonce. Najboljši slovenski lovec na smučeh Jakov Fak je izpolnil obljubo in se je boril za deseterico, ki jo je po "solidnem nastopu" zgrešil za pet sekund. Johannes… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem