Povezane novice

Strokovnjaki o dogodku na OŠ Šmarje: “Takšen izpad zahteva zelo resno obravnavo”

Primorske 07.01.2023
“Takšen izpad zahteva zelo resno strokovno obravnavo,” po četrtkovem hudem incidentu na OŠ Šmarje opozarja klinični psiholog mag. Robert Trunkl. V obravnavo dogodka je vpleten tudi Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Istre… »

Egon Stopar: Potrebovali bi vsaj še pet zdravnikov družinske medicine

Primorske 07.01.2023
“Pri nas res ni tako kot v Ljubljani, a razmere so zahtevne in daleč od tistih, kakršne bi si želeli. Mogoče se na zunaj zdi, da ni težav, ker imamo izjemno ekipo in se res trudimo. A vsak dan prinese nov izziv in slika bo lahko že prihodnji mesec… »

Franci Matoz upa, da bo uprava Luke Koper še ostala

Primorske 07.01.2023
“Predlog SDH o menjavi štirih nadzornikov, predstavnikov kapitala, tudi mene, je bilo logično pričakovati. Želel pa bi si, da prenovljeni nadzorni svet ne bi zamenjal uprave. To bi si želel zaradi Luke - ker ta uprava dobro dela in družba dosega… »

Skesancu iz Ankarana pogojna kazen in novo življenje

Primorske 07.01.2023
“Krivdo priznam, sporazum o priznanju krivde sem s tožilstvom podpisal sporazumno, nihče me ni v to silil,” je na včerajšnjem predobravnavnem naroku pred ljubljanskim okrožnim sodnikom Tomažem Bromšetom povedal 33-letni Alen Bajc iz Ankarana… »

Nad kašelj in bolečine v grlu z domačimi pripravki

Primorske 07.01.2023
Petnajst receptov, ki bodo hitro odpravili boleče grlo in kašelj ter odmašili nos. Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih vsebin? Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1… »

Nogometaši Gorice z igralskimi in denarnimi okrepitvami

Primorske 07.01.2023
Vodstvo nogometašev Gorice je včeraj predstavilo načrte pred začetkom priprav, ki jih bo zaznamoval boj za obstanek. Moštvo sta okrepila Francoz Djibrill Dianessy in Američan Steven Juncaj, pogodbo z modro-belimi pa je podpisal doslej posojeni… »

Punk je mrtev. In njegova botra Vivienne Westwood tudi

Primorske 07.01.2023
Doba je končana. Ob koncu leta 2022 se je izteklo življenje najbrž najbolj prepoznavne in originalne britanske modne oblikovalke Vivienne Westwood. Bila je tako alter, da je kmalu postala mainstream. Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite… »

Še vedno bodo tekme lahko igrali doma

Primorske 07.01.2023
Biljenski nogometaši se pripravljajo na drugoligaško pomlad, ob domačem igrišču V dolinci pa imajo tribuno, ki ne ustreza zahtevam Nogometne zveze Slovenije, saj je premalo sedišč. Za 150.000 evrov jo bo občina dogradila in poskrbela, da bo vsaj… »

Na hitri cesti z avtom večkrat trčil v ograjo

Primorske 07.01.2023
Na hitri cesti H4 se je v četrtek zvečer zaradi prehitre vožnje v ograjo z avtomobilom večkrat zaletel 38-letni hrvaški voznik. Ker je odklonil strokovni pregled, policistom ni ostalo drugega, kot da so med drugim zoper njega podali obdolžilni… »

Novice dneva »

Miklavčič: Ustavljajo prenovo UKC Ljubljana

Dnevnik pred 9 uramiše 1 povezana

Sijajno leto za Bitenca in druge zasebnike v zdravstvu

Finance.si pred 4 uramiše 1 povezana

Kapetan ob novem porazu prižgal alarm

Delo pred 24 minutamiše 1 povezana

Jezernikom grozi metla branilcev naslova

RTV Slovenija pred 49 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem