Povezane novice

Sijajna Ema Klinec še enkrat zablestela, odlična tudi Nika Križnar

SiolNET 07.01.2023
Na drugi tekmi smučarskih skakalk za svetovni pokal v japonskem Sapporu je Ema Klinec ponovila včerajšnje drugo mesto, slovenski uspeh je na petem mestu dopolnila še Nika Križnar. Zmagala je Norvežanka Silje Opseth. Sportal Izjemna predstava Eme… »

Ema Klinec tudi na drugi tekmi v Saporu druga, Nika Križnar peta

RTV Slovenija 07.01.2023
Silje Opseth je zmagovalka druge tekme za svetovni pokal v Saporu. Norvežanka je vodila že po prvi seriji. Za 4,8 točke je prehitela Emo Klinec, ki je v finalu pridobila dve mesti. Nika Križnar je zasedla peto mesto. 23-letna Norvežanka se je… »

Izjemna predstava Eme Klinec, ki je na Japonskem predse spustila zgolj Nemko

SiolNET 07.01.2023
Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec, ki je po prvi seriji tekme za svetovni pokal v japonskem Saporu zasedala odlično drugo mesto, je tudi v finalu izjemno opravila svoje delo in osvojila končno drugo mesto. Prehitela jo je zgolj Nemka Katharina… »

Ema Klinec druga v Sapporu

Slovenske novice 07.01.2023
Zaostala je za Nemko Katharino Althaus. Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec (256,3 točke) je na prvi tekmi za svetovni pokal v japonskem Sapporu zasedla drugo mesto. Zmagala je Nemka Katharina Althaus (263,8), tretja pa je bila vodilna v skupnem… »

Ema Klinec poletela do prvih letošnjih stopničk

Svet24 07.01.2023
Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec (256,3 točke) je na prvi tekmi za svetovni pokal v japonskem Sapporu zasedla drugo mesto. Do točk so prišle še tri Slovenke. Zmagala je Nemka Katharina Althaus (263,8), tretja pa je bila vodilna v skupnem… »

Ema Klinec v Saporu zaostala le za Katharino Althaus

Delo 07.01.2023
Nemška smučarska skakalka Katharina Althaus je zmagovalka sobotne tekme svetovnega pokala v japonskem Saporu, kjer se je z 2. mestom izkazala Ema Klinec. Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec (256,3 točke) je na prvi tekmi za svetovni pokal v… »

Od Eme Klinec v Saporu boljša le Althaus

RTV Slovenija 07.01.2023
Odličen začetek novega leta za slovensko žensko skakalno reprezentanco. Ema Klinec je tekmo za svetovni pokal v Saporu po dveh odličnih skokih končala na drugem mestu, zmagala je Nemka Katharina Althaus. Kvalifikacije je dobila Nemka Katharina… »

Ema Klinec druga na prvi tekmi v Sapporu

Primorske 07.01.2023
Smučarska skakalka Ema Klinec je na prvi tekmi za svetovni pokal v japonskem Sapporu z 256,3 točkami zasedla drugo mesto. Zmago je odnesla Nemka Katharina Althaus (263,8), tretja pa je bila vodilna v skupnem seštevku svetovnega pokala Avstrijka Eva… »

Ema Klinec v Sapporu druga, zmaga Katharini Althaus

Dnevnik 07.01.2023
Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec (256,3 točke) je na prvi tekmi za svetovni pokal v japonskem Sapporu zasedla drugo mesto. Zmagala je Nemka Katharina Althaus (263,8), tretja pa je bila vodilna v skupnem seštevku svetovnega pokala Avstrijka Eva… »

Emi Klinec prve stopničke v letošnji sezoni

Zurnal24 07.01.2023
Ema Klinec je na tekmi svetovnega pokala v Sapporu zaostala samo za Avstrijko Katharino Althaus. Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec (256,3 točke) je na prvi tekmi za svetovni pokal v japonskem Sapporu zasedla drugo mesto. Zmagala je Nemka Katharina… »

EMA KLINEC DO PRVIH STOPNIČK V SEZONI: Na prvi tekmi v Sapporu takoj za zmagovalko!

Regional 07.01.2023
Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec (256,3 točke) je na prvi tekmi za svetovni pokal v japonskem Sapporu zasedla drugo mesto. Zmagala je Nemka Katharina Althaus (263,8), tretja pa je bila vodilna v skupnem seštevku svetovnega pokala Avstrijka Eva… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem