Povezane novice

Zgodba se ponavlja: brez Dončića tudi brez recepta za zmago #video

SiolNET 08.01.2023
Dallas Mavericks so dan po veliki zmagi nad New Orleans Pelicans v gosteh izgubili proti Oklahomi City Thunder. Gostitelji so bili boljši s 120:109. Slovenski zvezdnik Luka Dončić, ki je na zadnji tekmi proti New Orleansu dosegel trojni dvojček, je… »

Luka Dončić z odgovorom šokiral Američane

SiolNET 08.01.2023
Nova tekma, nova izjemna predstava. Luka Dončić je proti New Orleansu vknjižil novega trojnega dvojčka. Zmago Dallasa je kronal s 34 točkami, desetimi skoki in desetimi asistencami, kar je le še utrdilo spoznanje, kako bi si zaslužil status enega… »

Oklahoma z odlično igro v drugi četrtini strla Dallas brez Dončića

RTV Slovenija 08.01.2023
Košarkarji Dallasa ostajajo brez zmage v letošnji sezoni, kadar manjka najboljši strelec Lige NBA Luka Dončić. Oklahoma si je odločilno prednost nabrala v drugi četrtini in jo ohranila do konca srečanja (120:109). Mavsi so v noči na nedeljo… »

Dončić s trojnim dvojčkom uničil Pelikane

Svet24 08.01.2023
Slovenski košarkar Luka Dončić, ki v severnoameriški ligi NBA blesti v dresu Dallas Mavericks, je tokrat s soigralci v American Airlines Centru gostil New Orleans Pelicans in slavil zmago s 127:117. Zmago je zabeležil tudi Goran Dragić. Dončić je… »

Deveti trojni dvojček izjemnega Dončića za zmago Dallasa nad Pelicansi

24ur 08.01.2023
Košarkarji moštva Dallas Mavericks so hitro pozabili na zadnji prepričljiv poraz proti Boston Celticsom in v noči na nedeljo v severnoameriški poklicni ligi NBA v domačem Airlines American Centru prišli do pomembne zmage nad zasedbo New Orleans… »

Dončić bo zaradi bolečin v gležnju izpustil tekmo z Oklahomo

24ur 08.01.2023
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić, ki v severnoameriški ligi NBA blesti v dresu Dallas Mavericksov, bo izpustil gostujočo tekmo proti ekipi Oklahoma City Thunder v noči na ponedeljek. Kot je služba za odnose z javnostjo kluba zapisala na… »

Slaba novica za vse, ki radi spremljate Dončića

Zurnal24 08.01.2023
Luka Dončić ima težave z gležnjem. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić, ki v severnoameriški ligi NBA blesti v dresu Dallas Mavericks, bo izpustil gostujočo tekmo proti Oklahoma City Thunder v noči na ponedeljek. Kot je služba za odnose… »

Dončić bo izpustil tekmo v Oklahomi

Delo 08.01.2023
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić bo izpustil gostujočo tekmo Dallas Mavericks proti Oklahoma City Thunder v noči na ponedeljek. Kot je služba za odnose z javnostjo kluba zapisala na twitterju, 23-letni Luka Dončić v levem gležnju čuti… »

Luka šokiral Američane: Ne gledam lige NBA, raje ...

Zurnal24 08.01.2023
Luka Dončić je presenetil ameriške medije. Dallas Mavericks so z novim trojnim dvojčkom Luke Dončića premagali moštvo New Orleans Pelicans in se mu na lestvici zahodne konferenece približali le na zmago zaostanka. Pelikani so sicer tretji na… »

Dončić blestel s trojnim dvojčkom, tudi Dragić do zmage

Dnevnik 08.01.2023
Slovenski košarkar Luka Dončić, ki v severnoameriški ligi NBA blesti v dresu Dallas Mavericks, je tokrat s soigralci v American Airlines Centru gostil New Orleans Pelicans in slavil zmago s 127:117. Dončić je dosegel trojni dvojček s 34 točkami… »

Dončić znova blestel, Dallas premagal New Orleans Pelicans

Slovenske novice 08.01.2023
Dončić je dosegel trojni dvojček s 34 točkami ter po 10 skoki in podajami. Slovenski košarkar Luka Dončić, ki v severnoameriški ligi NBA blesti v dresu Dallas Mavericks, je tokrat s soigralci v American Airlines Centru gostil New Orleans Pelicans… »

Po petkovi zaušnici odgovoril z devetim trojnim dvojčkom

Delo 08.01.2023
Košarkarji Dallasa z razigranim Lukom Dončićem, ki je dosegel 34 točk in po 10 asistenc ter skokov, v ligi NBA prepričljivo premagali oslabljeni New Orleans. Po petkovem visokem porazu proti Boston (95:124), s katerim se je končal niz sedmi zmag… »

Dončić blestel s trojnim dvojčkom, tudi Dragić do zmage

Primorske 08.01.2023
Slovenski košarkar Luka Dončić, ki v severnoameriški ligi NBA blesti v dresu Dallas Mavericks, je tokrat s soigralci v American Airlines Centru gostil New Orleans Pelicans in slavil zmago s 127:117. Dončić je dosegel trojni dvojček s 34 točkami… »

Dončić do pomembne zmage nad velikim tekmecem

Zurnal24 08.01.2023
Dallas Mavericks so premagali New Orleans Pelicans s 127:117. Košarkarji Dallasa so se po porazu proti Bostonu doma pomerili z ekipo, ki se je z dvema zmagama nahajala tik nad njimi na lestvici zahodne konference. New Orleans je zbral 24 zmag in 15… »

Novice dneva »

S presežnim denarjem od odpornosti do antifragilnosti

Finance.si pred 52 minutamiše 1 povezana

Bežanje pred politično, okostenelo in oholo Ljubljano

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

ESG-poročanje bo velik izziv tudi za informacijsko tehnologijo

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem