Povezane novice

"Eno nogo sem imela še v mavcu, z drugo sem že trenirala" #video

SiolNET 08.01.2023
Tina Robnik je na sobotnem veleslalomu v Kranjski Gori ostala brez točk, a je že s tem, da tri mesece po težki poškodbi že tekmuje, navdušila. "En dan sem še ležala, naslednji dan pa sem že trenirala, pa čeprav samo z levo nogo, ko sem imela… »

Kričala in jokala: "Občutek sem imela, da bom eksplodirala"

SiolNET 08.01.2023
Čeprav ji je najpomembnejše dobro smučanje, ji je lov na rekord, na 82. zmago, prišel do živega. "Občutek sem imela, da bom pred drugo vožnjo eksplodirala. Tako sem bila živčna, da sem imela na obrazu kar izpuščaje," je po zmagi na drugem… »

Zaradi živčnosti superzvezdnica z izpuščajem

Delo 08.01.2023
Mikaela Shiffrin na Zlati lisici z 82. zmago v svetovnem pokalu izenačila rekord, dosežek kariere v veleslalomu Ane Bucik. V nadaljevanju preberite: Nova, 59. zlata lisica alpskih smučark, še četrto leto zapored zaradi snežnih razmer v Kranjski Gori… »

Pogreša dom, a se v Kranjski Gori počuti varno

Dnevnik 08.01.2023
Na največji slovenski ženski alpski smučarski prireditvi navdušile Valerie Garnier in Mikaela Shiffrin. Osamljena Slovenka med veleslalomsko elito Ana Bucik dvakrat med deseterico. Organizatorji, ki so v letošnjem koledarskem letu izpeljali tekme… »

Tekmi bosta naslednjo zimo februarja, ni pa še jasno, kje

RTV Slovenija 08.01.2023
Tudi letošnji tekmi za Zlato lisico sta bili izpeljani na Gorenjskem, vseeno pa so bili organizatorji zadovoljni. Večina gledalcev je občudovala rekordno zmago Mikaele Shiffrin, organizatorji pa so že začeli vihati rokave za prihodnjo sezono. To je… »

Že od samega začetka sem vedela, da bo Mikaela podrla vse rekorde

Delo 08.01.2023
Mikaela Shiffrin je z zmago na drugem veleslalomu za 59. Zlato lisico v Kranjski Gori na večni lestvici po številu zmag ujela slovito rojakinjo Lindsey Vonn. Na torkovem nočnem slalomu v Flachauu lahko Mikaela Shiffrin postane najuspešnejša alpska… »

Neverjetna Mikaela Shiffrin do 82. zmage, Ana Bucik znova v prvi deseterici

SiolNET 08.01.2023
Mikaela Shiffrin je s prepričljivima vožnjama na vitranški strmini zlahka ugnala konkurenco na drugem veleslalomu za Zlato lisico v Kranjski Gori, kar je njena 82. zmaga v svetovnem pokalu. S tem se je po številu zmag izenačila z Lindsey Vonn… »

Američanki rekord, Italijanki Zlata lisica, Novogoričanki pa znova top 10

Goriški portal 08.01.2023
Američanka Mikaela Shiffrin je zmagala na drugem veleslalomu za 59. Zlato lisico v Kranjski Gori in z 82. zmago izenačila ženski rekord po številu zmag v svetovnem pokalu rojakinje Lindsey Vonn. Znova se je izkazala tudi Novogoričanka Ana Bucik, ki… »

V Kranjski Gori se je pisala zgodovina

Zurnal24 08.01.2023
Mikaela Shiffrin v Kranjski Gori izenačila rekord, Ana Bucik 10. Ameriška alpska smučarka Mikaela Shiffrin je zmagala na veleslalomu za 59. Zlato lisico v Kranjski Gori in z 82. zmago izenačila ženski rekord po številu zmag v svetovnem pokalu… »

Mikaela Shiffrin je ulovila Lindsey Vonn, Ana Bucik v deseterici

Delo 08.01.2023
V današnjem veleslalomu za 59. pokal Zlate lisice je Američanka izenačila rekord v svetovnem pokalu. Ameriška alpska smučarka Mikaela Shiffrin je bila najhitrejša na veleslalomu za 59. Zlato lisico v Kranjski Gori in z 82. zmago izenačila ženski… »

Izjemna Shiffrin na zmenku z zgodovino ujela mejnik Lindsey Vonn

RTV Slovenija 08.01.2023
Ameriška šampionka Mikaela Shiffrin je velika zmagovalka nedeljskega veleslaloma za Zlato lisico v Kranjski Gori. Do točk za svetovni pokal sta se dokopali tudi Ana Bucik (10. mesto) in Tina Robnik (29.). Američanka je z 82. zmago v svetovnem pokalu… »

Shiffrinova izenačila rekord, Ana Bucik med deseterico

Slovenske novice 08.01.2023
Shiffrin je z zmago na veleslalomu v Kranjski Gori dosegla 82. zmago in izenačila ženski rekord po številu zmag v svetovnem pokalu z rojakinjo Lindsey Vonn. Ameriška alpska smučarka Mikaela Shiffrin je zmagala na veleslalomu za 59. Zlato lisico v… »

Mikaela Shiffrin v Kranjski Gori izenačila rekord, Ana Bucik 10.

Primorske 08.01.2023
Ameriška alpska smučarka Mikaela Shiffrin je zmagala na veleslalomu za 59. Zlato lisico v Kranjski Gori in z 82. zmago izenačila ženski rekord po številu zmag v svetovnem pokalu rojakinje Lindsey Vonn. Najboljša Slovenka Ana Bucik je bila deseta z… »

Mikaela Shiffrin vodi v Kranjski Gori, Ana Bucik 10.

Primorske 08.01.2023
Američanka Mikaela Shiffrin vodi po prvi vožnji veleslaloma na 59. Zlati lisici, tekmovanju alpskih smučark za svetovni pokal, ki poteka v Kranjski Gori. Najboljša Slovenka Ana Bucik je deseta z 1,23 sekunde zaostanka. V drugo vožnjo, ki se bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem