Povezane novice

Dončić prvi favorit za naziv MVP, na vrhu tudi pri ostalih elementih

Zurnal24 10.01.2023
Anketa na polovici sezone lige NBA zgovorna: Luka Dončić prvi kandidat za naziv MVP, najboljši organizator igre ter z najboljšo predstavo in najboljšo potezo letos. Liga NBA je v sporočilu za javnost objavila rezultate ankete na polovici sezone lige… »

Luka Dončić na poti k MVP-ju ob najboljši tekmi in akciji sezone

RTV Slovenija 10.01.2023
Prvak bo Boston, najkoristnejši košarkar sezone Lige NBA pa Luka Dončić, pravijo izsledki ankete, v kateri je na polovici sezone sodelovalo 30 najbolj izpostavljenih novinarjev, ki pokrivajo vsakega izmed klubov. Boston je v glasovanju za trenutno… »

Čančar z Denverjem do zmage, Dragić s Chicagom izgubil

Delo 10.01.2023
Vlatko Čančar je za Nuggets dosegel dve točki. Prav toliko jih je ob gostujočem porazu svojih Chicago Bulls proti Boston Celtics prispeval Goran Dragić. Košarkarji Denver Nuggets so ponoči s 122:109 v domači dvorani premagali Los Angeles Lakers in… »

Čančar z Denverjem do zmage, Dragić s Chicagom izgubil

Dnevnik 10.01.2023
Košarkarji Denver Nuggets so ponoči s 122:109 v domači dvorani premagali Los Angeles Lakers in ostajajo na vrhu zahodne konference v severnoameriški ligi NBA. Slovenski košarkar Vlatko Čančar je za Nuggets dosegel dve točki. Prav toliko jih je ob… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem