Povezane novice

Jakov Fak po dveh letih spet na stopničkah. "Končno! To je super dan."

SiolNET 11.01.2023
Jakov Fak se je izkazal na najdaljši, 20-kilometrski posamični tekmi svetovnega biatlonskega pokala v Ruhpoldingu v Nemčiji. Izkušeni slovenski reprezentant je z brezhibnim streljanjem osvojil odlično tretje mesto in še 27. v karieri stopil na oder… »

Francija pokvarila poljsko veselico v Katovicah

RTV Slovenija 11.01.2023
Rokometaši Francije so na uvodni tekmi 28. svetovnega prvenstva, ki ga gostita Švedska in Poljska, v Katovicah s 26:24 premagali gostitelje Poljake. V isti skupini sta tudi Slovenija in Savdska Arabija, ki bosta igrali v četrtek. Potem ko so Francozi v… »

Francozi ukrotili žilave gostitelje

Delo 11.01.2023
Na prvi tekmi 28. SP v rokometu so olimpijski prvaki iz Francije v polni dvorani Spodek s 26:24 premagali Poljake. Jutri Slovenija proti Savdski Arabiji. Otvoritev 28. svetovnega prvenstva v rokometu na Poljskem in Švedskem je bila spektakularna, na prvi… »

Svetovno prvenstvo se je začelo z zmago Francozov, v četrtek na delu tudi Slovenci

SiolNET 11.01.2023
Z obračunom med Poljsko in Francijo (24:26) v Katovicah se je danes začelo svetovno prvenstvo v rokometu, ki ga bosta do 29. januarja gostili Poljska in Švedska. Na drugem moškem svetovnem prvenstvu v dveh državah po Nemčiji in Danski 2019 bo s… »

Šok za Dance: 24 ur pred začetkom izvedel slabo novico

SiolNET 11.01.2023
Danes se bo z obračunom med Poljsko in Francijo v Katovicah začelo svetovno prvenstvo v rokometu, ki ga bosta do 29. januarja gostili Poljska in Švedska. Tik pred začetkom prvenstva, kjer bo na posebno povabilo Mednarodne rokometne zveze nastopila… »

Fak po brezhibnem streljanju tretji na posamični tekmi v Ruhpoldingu

Dnevnik 11.01.2023
Na prvi tekmi postaje svetovnega pokala v biatlonu v nemškem Ruhpoldingu je na posamični moški preizkušnji na 20 km najboljši slovenski biatlonec Jakov Fak osvojil tretje mesto. Z brezhibnim strelskim nastopom je zaostal 29,3 sekunde za Norvežanom… »

Brezhibni Jakov Fak zasijal v pravem trenutku sezone

Delo 11.01.2023
Na prvi tekmi postaje svetovnega pokala v biatlonu v Ruhpoldingu je najboljši slovenski biatlonec Jakov Fak osvojil tretje mesto. Na prvi tekmi postaje svetovnega pokala v biatlonu v nemškem Ruhpoldingu je na posamični moški preizkušnji na 20 km… »

Fak pokril vseh 20 tarč in po dveh letih stopil na stopničke

RTV Slovenija 11.01.2023
Jakov Fak je v Ruhpoldingu odlično opravil posamično tekmo na 20 kilometrov in se veselil tretjega mesta na preizkušnji za svetovni pokal. Najboljši slovenski biatlonec je bil stoodstoten na strelišču, zadel je vseh 20 tarč. To so zanj prve… »

Jakov Fak je nazaj!

Zurnal24 11.01.2023
Najboljši slovenski biatlonec Jakov Fak je po zaslugi mirne roke in dobre predstave v smučini osvojil tretje mesto na posamični tekmi svetovnega pokala v Ruhpoldingu. Jakov Fak je pokril vseh 20 tarč na biatlonski tekmi svetovnega pokala v… »

Fak po brezhibnem streljanju tretji na posamični tekmi v Ruhpoldingu

Primorske 11.01.2023
Na prvi tekmi postaje svetovnega pokala v biatlonu v nemškem Ruhpoldingu je na posamični moški preizkušnji na 20 km najboljši slovenski biatlonec Jakov Fak osvojil tretje mesto. Z brezhibnim strelskim nastopom je zaostal 29,3 sekunde za Norvežanom… »

Ura resnice bo sobotna tekma z gostitelji

Primorske 11.01.2023
Pred slovensko moško rokometno reprezentanco je jubilejni deseti nastop na svetovnem prvenstvu. Od jutri do 29. januarja bo na Poljskem nastopila po posebnem povabilu Mednarodne rokometne zveze (IHF). V skupinskem delu v Katovicah jo najprej čakajo… »

Zorman: V igri se pozna, da so Savdijce zadnja leta vodili evropski trenerji

RTV Slovenija 11.01.2023
Pred slovenskimi rokometaši je uvodna tekma na njihovem jubilejnem desetem svetovnem prvenstvu. Na letošnjem zaključnem turnirju na Poljskem in Švedskem jih v četrtek ob 18. uri v Katovicah najprej čakajo tekmeci iz Savdske Arabije. Po uvodnem… »

Fak po brezhibnem streljanju končal na tretjem mestu

Slovenske novice 11.01.2023
Slovenski biatlonec je dobro že začel tekmo. Na prvi tekmi postaje svetovnega pokala v biatlonu v nemškem Ruhpoldingu je na posamični moški preizkušnji na 20 km najboljši slovenski biatlonec Jakov Fak osvojil tretje mesto. Z brezhibnim strelskim… »

Izkušeni kapetan, ki ga negativni komentarji Slovencev ne ganejo

SiolNET 11.01.2023
Slovensko rokometno reprezentanco v četrtek čaka prvi obračun letošnjega svetovnega prvenstva, ki ga gostita Poljska in Švedska. Slovenci so željni z obema rokama zagrabiti priložnost, ki jim jo je s posebnim povabilom na prvenstvo ponudila… »

Zgodba, ki spominja na veliki uspeh

Slovenske novice 11.01.2023
Danes začetek rokometnega svetovnega prvenstva. Na Poljsko brez okuženih Žvižeja in Krečiča. Vsako drugo svetovno prvenstvo v rokometu ima dodatni pomen, saj je glavno sito za olimpijske igre. Takšno bo tudi 28. SP, ki ga bosta gostili Poljska in… »

Začenja se! Že prvi dan obračun, ki močno vpliva na slovensko usodo!

Zurnal24 11.01.2023
Poljaki in Francozi v Katovicah odpirajo rokometno SP. Poljakom in Francozom je pripadla čast, da odprejo 28. rokometno svetovno prvenstvo na Švedskem in Poljskem. Uvodna tekma turnirja se bo v Katovicah pričela ob 21. uri, z velikim zanimanjem pa jo… »

SP v številkah

Dnevnik 11.01.2023
Letošnje tekmovanje bo gostilo devet mest v dveh državah: na Poljskem Krakov, Gdansk, Katovice in Plock, na Švedskem pa Stockholm, Malmö, Göteborg, Jönköping in Kristianstad. V prvem delu bodo Krakov in Katovice gostili po dve skupini, Plock… »

Šesterica za en evro prinaša bogastvo

Dnevnik 11.01.2023
Z današnjo tekmo Poljska – Francija ob 20.30 se začenja 28. SP v rokometu za moške, ki ga bosta do 29. januarja gostili Poljska in Švedska. Naslov svetovnega prvaka iz Egipta 2021 brani Danska, ki je tudi največja favoritinja na stavnicah. Drugič… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem