Povezane novice

Denver nadaljuje izjemen niz zmag, kako je šlo tokrat Čančarju?

SiolNET 12.01.2023
V noči na četrtek je bilo v košarkarski ligi NBA na sporedu osem tekem. Na delu sta bila tudi dva slovenska košarkarja. Goran Dragić je s soigralci iz Chicaga gostoval v ameriški prestolnici, kjer so bili neuspešni. Denver Vlatka Čančarja je doma… »

Neverjetni Luka Dončić, nora tekma in kar dva podaljška

SiolNET 12.01.2023
V dramatični tekmi, ki se je končala po kar dveh podaljških, se je Luka Dončić s soigralci Dallas Mavericks veselil velike zmage. S 118:115 so padli Los Angeles Lakers na čelu z zvezdnikom LeBronom Jamesom, ki je bil streljal od vstopa v… »

Kralji dobili kalifornijski derbi, Kopitar prispeval podajo

SiolNET 12.01.2023
Hokejisti Los Angeles Kings, ki jih v severnoameriški ligi NHL kot kapetan vodi Slovenec Anže Kopitar, so v kalifornijskem derbiju v domači dvorani slavili zmago. Kralji so s 4:3 premagali San Jose Sharks, Kopitar pa je v 18:45 minute na ledu k zmagi… »

Dragić izgubil na sila boleč način, Čančarju 19 minut

Zurnal24 12.01.2023
V najmočnejši košarkarski ligi na svetu so v noči na četrtek odigrali osem tekem. Košarkarji Denver Nuggets, katerih član je tudi Slovenec Vlatko Čančar, so se z zmago nad Phoenix Suns s 126:97 na vrhu zahodne konference izenačili z Memphis… »

Tudi Anže Kopitar opozoril nase v kalifornijskem derbiju

Delo 12.01.2023
Hokejisti Los Angeles Kings, ki jih vodi Anže Kopitar, so v kalifornijskem derbiju v domači dvorani slavili zmago. Hokejisti Los Angeles Kings, ki jih v severnoameriški ligi NHL kot kapetan vodi Anže Kopitar, so v kalifornijskem derbiju v domači… »

Kuzma s trojko zapečatil usodo Bikov v prestolnici

RTV Slovenija 12.01.2023
Košarkarji Chicaga so s 100:97 klonili na gostovanju v Washingtonu. Denver je na domačem parketu zmagal dvanajstič zaporedoma. S 126:97 je nadigral Phoenix. Mož odločitve v ameriški prestolnici je bil Kyle Kuzma, ki je 5,7 sekunde pred koncem zadel… »

Los Angeles na vrhu Zahoda ujel Dallas in Vegas

RTV Slovenija 12.01.2023
Hokejisti Los Angelesa so bili na domačem ledu s 4:3 premagali San Jose. Na svojem računu imajo 56 točk, toliko kot najboljši ekipi Zahodne konference Dallas in Vegas. Kralji so sicer odigrali tri tekme več, proti Morskim psom pa so vpisali 25. zmago… »

Nov dan, nova zmaga za Kopitarja in Kralje

24ur 12.01.2023
Hokejisti ekipe Los Angeles Kings, ki jih v severnoameriški poklicni ligi NHL kot kapetan vodi Slovenec Anže Kopitar, so v kalifornijskem derbiju v domači dvorani slavili zmago. Kralji so s 4:3 premagali San Jose Sharkse, Kopitar pa je v 18:45 minute… »

Kopitar s podajo pomagal kraljem do zmage nad morskimi psi

Dnevnik 12.01.2023
Hokejisti Los Angeles Kings, ki jih v severnoameriški ligi NHL kot kapetan vodi Slovenec Anže Kopitar, so v kalifornijskem derbiju v domači dvorani slavili zmago. Kralji so s 4:3 premagali San Jose Sharks, Kopitar pa je v 18:45 minute na ledu k zmagi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem