Povezane novice

Konec odštevanja za Slovence, Zorman po nasvet k Deniču

SiolNET 12.01.2023
Pred slovenskimi rokometaši je danes prva tekma na jubilejnem desetem nastopu na svetovnih prvenstvih. Slovenci se bodo za uvod v prvenstvo ob 18. uri pomerili s Savdsko Arabijo, ki je v svetu rokometa dokaj velika neznanka. "Tekmo nameravamo odigrati… »

Proti Messiju je uspelo, proti Slovencem pa ne

Dnevnik 12.01.2023
V prvem krogu SP na Poljskem in Švedskem je moška rokometna reprezentanca Slovenije v skupini B v Katovicah visoko premagala Savdsko Arabijo s 33:19 (16:8). Slovence v drugem krogu jutri ob 20.30 čaka obračun s sogostiteljico Poljsko. Tako za… »

Dobra predstava, a štirje zaboji bodo počakali

Delo 12.01.2023
Slovenija je SP v rokometu v Katovicah odprla z visoko zmago s Savdsko Arabijo, pet igralcev je debitiralo, štirje so prvič zadeli na velikem tekmovanju. V nadaljevanju preberite: Rutinsko so prvo nalogo na 28. svetovnem prvenstvu opravili slovenski… »

Slovenski selektor po uvodni zmagi znova opozoril na isto težavo

SiolNET 12.01.2023
Slovenska rokometna reprezentanca je v prvem krogu svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem premagala Savdsko Arabijo s 33:19 (16:8) in tako na najboljši mogoč način prebila let mundiala. "Dandanes večina reprezentanc zna igrati rokomet, in če v… »

Slovenski rokometaši so brez težav preskočili prvo oviro

Delo 12.01.2023
V uvodnem kolu svetovnega prvenstva so v Katovicah premagali Savdsko Arabijo. Slovenska moška rokometna reprezentanca je v prvem kolu svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem premagala Savdsko Arabijo s 33:19 (16:8). Drugo tekmo v skupini B bo… »

Se spomnite energičnega Črnogorca brez dlake na jeziku? Kaj Vujović počne danes?

SiolNET 12.01.2023
Črnogorski rokometni strokovnjak in pred leti tudi vrhunski rokometaš Veselin Vujović bo na svetovnem rokometnem prvenstvu, ki se je z obračunom Francije in Poljske začelo v sredo, svoj pečat poskušal pustiti kot selektor Irana. Nekdanji strateg… »

Slovenci prebili led s prepričljivo zmago nad Savdsko Arabijo

RTV Slovenija 12.01.2023
Slovenski rokometaši so na uvodni tekmi svetovnega prvenstva zlahka s 33:19 premagali Savdsko Arabijo in se praktično že uvrstili v drugi del, saj je težko pričakovati, da bi skromni Arabci presenetili Francijo ali Poljsko. Previdne izjave pred tekmo… »

Suverena zmaga Slovencev za uvod v svetovno prvenstvo

SiolNET 12.01.2023
Slovenska rokometna reprezentanca je zanesljivo dobila svojo prvo tekmo na letošnjem svetovnem prvenstvu na Poljskem in Švedskem. Slovenci so v dvorani Spodek v Katovicah s 33:19 (16:8) suvereno ugnali Savdsko Arabijo. Zasedbo Uroša Zormana po… »

Za uvod zanesljiva zmaga Slovenije proti Savdski Arabiji

24ur 12.01.2023
Slovenski rokometaši so v Katovicah zmagovito odprli svetovno prvenstvo. Proti Savdski Arabiji so vse dvome o zmagovalcu razblinili že v prvem polčasu (16:8), na koncu pa je bilo 33:19. V soboto se bodo varovanci Uroša Zormana pomerili z domačini… »

Prepričljiva zmaga Slovencev za uvod v svetovno prvenstvo

Slovenske novice 12.01.2023
Slovenski rokometaši v Katovicah zanesljivo čez Savdijce. Slovenska moška rokometna reprezentanca je v prvem krogu svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem premagala Savdsko Arabijo s 33:19 (16:8). Slovenija bo drugo tekmo v skupini B igrala v… »

Slovenski rokometaši v Katovicah zanesljivo čez Savdijce

Primorske 12.01.2023
Slovenska moška rokometna reprezentanca je v prvem krogu svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem premagala Savdsko Arabijo s 33:19 (16:8). Slovenija bo drugo tekmo v skupini B igrala v soboto, ko se bo ob 20.30 pomerila s Poljsko. KATOVICE >… »

Upravičiti povabilo in – vsako tekmo na glavo

RTV Slovenija 12.01.2023
Slovenski moški rokomet tako nizko, kot je zdaj, še ni bil, meni nekdanji reprezentant Roman Pungartnik, ki pa vendarle verjame, da bi lahko letošnje svetovno prvenstvo kljub nekaterim težavam s poškodbami lahko prineslo preobrat. Pungartnik, član… »

Horžen: Spoštujemo vsakega, nikogar se ne bojimo

Delo 12.01.2023
Naši rokometaši bodo danes ob 18. uri odigrali prvo tekmo na 28. SP proti Savdski Arabiji. Takoj želijo svetu pokazati, da je to neka nova Slovenija. V nadaljevanju preberite: Vsak nov začetek je težek in prve tekme na velikih tekmovanjih so vedno… »

Za uvod v prvenstvo se ve, kdo je kdo

Primorske 12.01.2023
Slovenske rokometaše drevi čaka uvodna tekma na njihovem jubilejnem desetem svetovnem prvenstvu. Na letošnjem zaključnem turnirju na Poljskem in Švedskem jih ob 18. uri v Katovicah najprej čakajo Savdijci, v soboto Poljaki, v ponedeljek pa Francozi… »

Zorman: Smo med deset na svetu

Dnevnik 12.01.2023
Moška rokometna reprezentanca Slovenije bo svoje jubilejno, deseto SP na Poljskem in Švedskem začela danes ob 18. uri v Katovicah proti Savdski Arabiji. V skupini B bosta njena nasprotnika še sogostiteljica Poljska (sobota ob 20.30) in Francija… »

Novice dneva »

V Kolpi našli človeško okostje

Dnevnik pred 4 uramiše 3 povezane

Pirc Musar podprla kandidaturo Pahorja

Zurnal24 pred tremi uramiše 1 povezana

V prometni nesreči pri Umagu zgorel avto slovenskih registrskih oznak

RTV Slovenija pred 17 minutamiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem