Povezane novice

Norvežani potrdili vlogo favoritov, mlada Cisar in Vidmar reševala Slovenijo

SiolNET 13.01.2023
V Ruhpoldingu v Nemčiji so se danes biatlonci pomerili v štafetni tekmi svetovnega pokala, slovenska reprezentanca v postavi Mihe Dovžana, Jakova Faka, Alexa Cisarja in Antona Vidmara pa je zasedla deveto mesto. Močna norveška štafeta s Sturlo… »

Norvežanom štafetna tekma, Slovenci deveti

Delo 13.01.2023
Norveški biatlonci tudi na tretji štafetni preizkušnji svetovnega pokala v Ruhpoldingu niso dovolili presenečenja. Sturla Holm Lægreid, Tarjei Bø, Vetle Sjåstad Christiansen in Johannes Tignes Bø so klub začetnim težavam zanesljivo premagali vse… »

Cisar in Vidmar z brezhibnim streljanjem poskrbela za deseterico

RTV Slovenija 13.01.2023
Norveški biatlonci so na štafetni preizkušnji v Ruhpoldingu po slabem začetku stvari postavili na svoje mesto in zmagali pred Nemčijo in Francijo. Slovenska četverica je ob brezhibnem streljanju Cisarja in Vidmarja osvojila 9. mesto z zaostankom… »

Kilde prvi Norvežan s superveleslalomsko zmago v Wengnu

Delo 13.01.2023
Aleksander Aamodt Kilde je v petek postal prvi norveški zmagovalec superveleslaloma za svetovni pokal alpskih smučarjev na pokalu Lauberhorn. V Wengnu je Aleksander Aamodt Kilde pokvaril domače švicarsko slavje. Drugo in tretje mesto sta zasedla… »

Kilde pokvaril švicarsko zabavo v Wengnu

RTV Slovenija 13.01.2023
Smučarski praznik v Wengnu se je začel s superveleslalomom, kjer je bil najhitrejši Norvežan Aleksander Aamodt Kilde, ki se je s tem veselil 18. zmage v svetovnem pokalu. Norvežan je odlično smučal predvsem v zgornjem delu proge, kjer si je pred… »

Kilde pokvaril švicarsko veselico, Martin Čater skromen

SiolNET 13.01.2023
Aleksander Aamodt Kilde je danes postal prvi norveški zmagovalec superveleslaloma za svetovni pokal alpskih smučarjev na pokalu Lauberhorn. V Wengnu je pokvaril domače švicarsko slavje. Drugo in tretje mesto sta zasedla domačina Stefan Rogentin in… »

Po dveh letih na stopničkah

Gorenjski glas 13.01.2023
Jakov Fak je v nemškem Ruhpoldingu osvojil svoje sedemindvajsete stopničke v karieri. Kranj – Biatlonci po Pokljuki tekme svetovnega pokala nadaljujejo v Ruhpoldingu v Nemčiji, od koder prihaja trener slovenske reprezentance Ricco Gross. Zadel vseh… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem