Povezane novice

Olimpija z ekspresnim dvokorakom do naslova državnega prvaka

SiolNET 13.01.2023
Hokejisti HK SŽ Olimpija so po torkovi finalni zmagi nad večnim tekmecem HDD Sij Acroni Jesenice (4:0) zmagali tudi na drugi finalni tekmi državnega prvenstva v Podmežakli, tokrat s 6:3, in na ekspresen način osvojili 18. naslov slovenskih prvakov v… »

Olimpiji novi naslov državnih prvakov

Delo 13.01.2023
Ljubljanski hokejisti so bili v finalni seriji na dve zmagi še drugič boljši od Jeseničanov. Tako so ubranili domačo lovoriko. Na odločitev o novem državnem prvaku v hokeju ni bilo treba dolgo čakati. Tako kot pred enim letom so igralci SŽ… »

Novi prvaki v hokeju na ledu že znani

Zurnal24 13.01.2023
Ljubljančani z drugo finalno zmago do lovorike. Hokejisti SŽ Olimpije so v drugi finalni tekmi državnega prvenstva v gosteh premagali Sij Acroni Jesenice s 6:3 (3:0, 2:1, 1:2) in z drugo zmago že osvojili državni naslov. Državno prvenstvo je… »

SŽ Olimpija s prepričljivo prvo tretjino do 18. naslova

RTV Slovenija 13.01.2023
Hokejisti SŽ-ja Olimpije so zanesljivo ubranili naslov državnih prvakov. Na drugi tekmi finala so v gosteh s 3:6 ugnali SIJ Acroni Jesenice in finalno serijo za 18. naslov v samostojni Sloveniji dobili z 2:0 v zmagah. V torek je bilo v Ljubljani 4:0 za… »

SŽ Olimpija je državni prvak v hokeju

Gorenjski utrip 13.01.2023
Na drugi polfinalni tekmi državnega prvenstva je SŽ Olimpija potrdila naslov Državnega prvaka. Začetek tekme je bil obetaven, priložnosti so se nizale na obeh straneh in samo vprašanje časa je bilo kdaj bo padel prvi gol. Ljubljančane je v vodstvo… »

SŽ Olimpija že osvojila naslov državnega prvaka (FOTO)

Slovenske novice 13.01.2023
V drugi finalni tekmi državnega prvenstva so Ljubljančani v gosteh premagali Sij Acroni Jesenice s 6:3. Hokejisti SŽ Olimpije so v drugi finalni tekmi državnega prvenstva v gosteh premagali Sij Acroni Jesenice s 6:3 (3:0, 2:1, 1:2). Z drugo zmago v… »

Danes šteje le zmaga

Gorenjski glas 13.01.2023
Hokejisti Jesenic so na prvi tekmi finala državnega prvenstva proti Olimpiji izgubili. Druga tekma bo danes na Jesenicah. Jesenice – V torek se je v dvorani Tivoli začel finale državnega prvenstva v hokeju na ledu, nov večni derbi med ekipama SIJ… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem