Povezane novice

Ukrajinci: Prihaja nova mobilizacija v Rusiji

SiolNET 13.01.2023
Rusi želijo podvojiti število aktivnih vojakov na dva milijona pripadnikov, trdijo ukrajinski obveščevalci. Dnevni pregled najpomembnejših dogodkov: 17.56 Ukrajinci: Prihaja nova mobilizacija v Rusiji 14.47 Pošiljanju leopardov Ukrajini naklonjena… »

Reznikov: Ukrajina je dejansko že članica Nata. Tudi Finska podpira pošiljanje tankov leopard.

RTV Slovenija 13.01.2023
Ukrajinski obrambni minister Oleksij Reznikov je v intervjuju za BBC dejal, da je "Ukrajina dejansko postala članica Nata". Rusko obrambno ministrstvo je medtem sporočilo, da so ruske sile po hudih spopadih zavzele mesto Soledar v Donecku. Reznikov je v… »

Moskva trdi, da so ruske sile prevzele nadzor nad Soledarjem

Delo 13.01.2023
Kijev zanika zavzetje Soledarja in pravi, da se v mestu nadaljujejo hudi boji. Ruska vojska je v četrtek zvečer prevzela nadzor nad Soledarjem na vzhodu Ukrajine, je danes sporočilo rusko obrambno ministrstvo. Šlo naj bi za prvo rusko zavzetje mesta v… »

Kijev: Ukrajinske sile se v Soledarju upirajo siloviti ruski ofenzivi

Dnevnik 13.01.2023
Ukrajinske sile se v mestu Soledar na vzhodu Ukrajine upirajo siloviti ruski ofenzivi, je danes sporočila namestnica ukrajinskega obrambnega ministra Hana Maljar in dodala, da gre za »težko fazo vojne«. Medtem je ukrajinski obrambni minister Oleksij… »

Ukrajinski obrambni minister: De facto smo člani zveze Nato

SiolNET 13.01.2023
"Ukrajina je postala de facto članica zveze Nato," trdi ukrajinski obrambni minister Oleksij Reznikov, saj so, kot pravi, zahodne države, ki so bile nekoč zaskrbljene, da bi lahko pošiljanje orožja Ukrajincem pomenilo rusko stopnjevanje vojne… »

Kijev: Ukrajinske sile se v Soledarju upirajo siloviti ruski ofenzivi

Primorske 13.01.2023
Ukrajinske sile se v mestu Soledar na vzhodu Ukrajine upirajo siloviti ruski ofenzivi, je danes sporočila namestnica ukrajinskega obrambnega ministra Hana Maljar in dodala, da gre za "težko fazo vojne". Medtem je ukrajinski obrambni minister Oleksij… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem