Povezane novice

Zorman opozoril na "neumnosti", v Krakov na srečanje s starim znancem

SiolNET 16.01.2023
"Kljub porazu sem zadovoljen s predstavo svojih varovancev, proti zadnjim olimpijskim prvakom in šestkratnim svetovnim prvakom niso popustili do konca tekme, vseskozi so se borili po svojih najboljših močeh," je po porazu s Francijo (31:35) v zadnjem… »

Rezultat boljši od igre

Primorske 16.01.2023
Rokometaši Slovenije bodo na svetovnem prvenstvu v nadaljnje tekmovanje odnesli dve točki. Drevi je bila Francija premočna (35:31), Slovenija pa premalo agresivna v obrambi. Predvsem pa je olimpijskim prvakom podarila preveč žog, saj je naredila kar… »

Francozi previsoka ovira za Slovence

SiolNET 16.01.2023
Slovenska rokometna reprezentanca je na svoji zadnji tekmi v prvem delu svetovnega prvenstva v Katovicah zabeležila prvi poraz. Zasedba Uroša Zormana je morala z 31:35 (14:16) priznati premoč Franciji. Slovenci, ki so danes storili kar 14 tehničnih… »

Prva ovira v Krakovu bo Vujovičev Iran, ključna tekma v petek s Španci

RTV Slovenija 16.01.2023
Slovenski rokometaši se bodo v glavnem delu svetovnega prvenstva v sredo v dvorani Tauron v Krakovu pomerili z Iranom, ki ga vodi nekdanji slovenski selektor Veselin Vujović. Ključna tekma za preboj v četrtfinale bo zelo verjetno v petek proti… »

Blagotinšek ostal brez rojstnodnevnega darila

Dnevnik 16.01.2023
V tretjem (zadnjem) krogu v Katovicah je moška rokometna reprezentanca Slovenije izgubila proti Franciji z 31:35 (14:16) in osvojila drugo mesto v skupini B. V drugem delu SP se bo v Krakovu pomerila z Iranom, s Španijo in Črno goro. Finale SP 2023 bo… »

Glave gor, v Krakov po četrtfinale, sledi Zorman vs. Vujović

Delo 16.01.2023
Slovenci na svetovnem prvenstvu priznali premoč Francozom, obramba brez Boruta Mačkovška ni zdržala. Devet golov Aleksa Vlaha, v sredo z Iranom. V nadaljevanju preberite: Vsega lepega je enkrat konec in po dveh prepričljivih zmagah proti Savdski… »

Slovenski rokometaši niso bili kos Francozom

Slovenske novice 16.01.2023
Osvojili so drugo mesto v skupini B. Slovenska moška rokometna reprezentanca je v tretjem krogu svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem v Katovicah izgubila proti Franciji z 31:35 (14:16) in osvojila drugo mesto v skupini B. V glavni del tekmovanja… »

Francozi vendarle previsoka ovira za Slovence

Zurnal24 16.01.2023
Slovenski rokometaši niso bili kos velesili Franciji. V napadu je bilo preveč tehničnih napak, obramba pa je dopustila preveč zadetkov, da bi lahko pripravili senzacijo. Slovenska moška rokometna reprezentanca je v tretjem krogu svetovnega prvenstva… »

Slovenci izgubili proti Francozem

Necenzurirano 16.01.2023
Slovenci smo Francozom dali kar 31 golov, a kaj ko smo jih prejeli kar 35. Slovenija : Francija 31:35 Slovenci so tekmovanje v predskupini na svetovnem prvenstvu v rokometu zaključili na drugem mestu. V zadnji tekmi so jih namreč precej lahko premagali… »

Preveč napak, da bi presenetili olimpijske prvake

RTV Slovenija 16.01.2023
Rokometaši Slovenije bodo na SP-ju v nadaljnje tekmovanje odnesli dve točki. Francija je bila premočna (35:31), Slovenija premalo agresivna v obrambi, predvsem pa je olimpijskim prvakom podarila preveč žog, saj je naredila kar 14 tehničnih napak… »

»Galski petelini« prevelik zalogaj za Slovence

Delo 16.01.2023
Izbranci selektorja Uroša Zormana so morali na svetovnem prvenstvu v rokometu priznati premoč Francozom. Francoski rokometaši so na svetovnem prvenstvu, ki ga skupaj gostita Poljska in Švedska, upravičili vlogo favoritov in bolj ali manj zanesljivo s… »

Povabljenci kvarijo zabavo favoritom

Slovenske novice 16.01.2023
Slovenski rokometaši so na kolena spravili Poljake, danes s Francijo. Slovenski rokometaši so utišali dvorano Spodek in si z visoko zmago proti domači Poljski (32:23) zagotovili dve točki v glavnem delu 28. svetovnega prvenstva. Kar je še… »

Borili se bodo kot proti Poljakom

Primorske 16.01.2023
Slovenski rokometaši so že arhivirali zmagi nad Savdijci in Poljaki, drevi pa jih čakajo najtežji tekmeci v skupinskem delu svetovnega prvenstva na Švedskem in Poljskem. Ob 18. uri se bodo v Katovicah pomerili s Francozi, šestkratnimi svetovnimi ter… »

Pred francoskim izzivom nove preglavice, a tudi nova moč za Slovence

SiolNET 16.01.2023
Pred slovenskimi rokometaši je danes še zadnja preizkušnja v prvem delu letošnjega svetovnega prvenstva. Slovenci se bodo po suverenih zmagah nad Savdsko Arabijo in tudi Poljsko spopadli z največjim izzivom do zdaj. Zasedbi Uroša Zormana bo namreč… »

SLOVENSKI ROKOMETAŠI DREVI V BOJ ZA PRVO MESTO V SKUPINI B: Proti Francozom na velikih tekmovanjih doslej uspešni le enkrat

Regional 16.01.2023
Slovenska moška rokometna reprezentanca bo drevi igrala zadnjo tekmo v prvem delu svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem. Na uvodnih dveh je dosegla dve zanesljivi zmagi proti Savdski Arabiji in Poljski, danes pa jo čaka imenitna Francija. Dvoboj… »

Poljski hrusti podrti, tudi nad francoske brez bele zastave

Delo 16.01.2023
Po zmagi proti Poljski so si Slovenci povečali možnosti za četrtfinale, drevi brez pritiska s Francijo. Zorman prerodil reprezentanco, njegov trik odmeva. V nadaljevanju preberite: Povabljenci so pokvarili veselico gostiteljem. Slovenija je utišala… »

Slovenci po scenariju iz Göteborga 2020

Dnevnik 16.01.2023
Moška rokometna reprezentanca Slovenije je v drugem krogu skupine B v Katovicah premagala Poljsko z 32:23 (17:11) in bo v drugi del prenesla najmanj dve točki. Danes ob 18. uri se bo pomerila s favorizirano Francijo. Dvanajstega januarja 2020 so… »

Novice dneva »

Zakaj je ESG tako visoko na agendi vodilnih

Finance.si pred eno uroše 1 povezana

Balon trga električnih vozil resno pušča

Finance.si pred eno uroše 1 povezana

NASVET Kako brati bilance

Finance.si pred eno uro
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem