Povezane novice

Muršakovi po švedski drami brez finala lige prvakov

SiolNET 17.01.2023
Prvi finalisti hokejske lige prvakov so hokejisti švedskega prvoligaša Lulea HF, ki so na povratni tekmi nasprotnika, ekipo Frölunda, za katero igra slovenski napadalec Jan Muršak, premagali po izvajanju kazenskih strelov (4:3). Za lovoriko se bodo… »

Tamara Zidanšek proti Ons Jabeur blizu senzacije

Dnevnik 17.01.2023
Dvoboj drugega dne OP Avstralije v tenisu je pripadel Andyju Murrayu. Novak Đoković zanesljivo napredoval. Slovenska teniška igralka Tamara Zidanšek (98. na svetovni lestvici) je v uvodnem krogu OP Avstralije dokazala, kako neugodna tekmica je lahko… »

Obetala se je velika senzacija Tamare Zidanšek, potem pa …

SiolNET 17.01.2023
Drugi dan teniškega turnirja OP Avstralije je na osrednje igrišče stopila naša Tamara Zidanšek. Njena nasprotnica je bila druga nosilka turnirja Ons Jabeur. Slovenka se je dobro upirala, nasprotnici parala živce, a žal na koncu ni bilo dovolj za… »

Murray presenetljivo dobil peturni maraton, Đoković se je sprehodil

SiolNET 17.01.2023
Drugi dan teniškega turnirja OP Avstralije je igral tudi Novak Đoković, ki ima nekaj težav z levo nogo. A očitno ni nič hujšega, saj se je sprehodil skozi prvi krog turnirja. V prvem krogu je presenetil Andy Murray, ki se že nekaj časa poskuša… »

Tamara Zidanšek dva niza mučila drugo tenisačico sveta

RTV Slovenija 17.01.2023
Na osrednjem igrišču v Melbournu je bila Tamara Zidanšek dva niza kos Ons Jabeur. V uvodnem nizu je zapravila tri žogice za niz, nato izenačila dvoboj, a v odločilnem nizu so Slovenki pošle moči in druga nosilka OP Avstralije je zmagala s 7:6, 4:6… »

Tamara Zidanšek obstala na pragu senzacije

Zurnal24 17.01.2023
Slovenka je namučila eno glavnih favoritinj za končno zmago na prestižnem turnirju. Slovenska teniška igralka Tamara Zidanšek je bila v prvem krogu odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu blizu presenečenju proti favorizirani Ons Jabeur iz… »

Tamara Zidanšek blizu presenečenju proti drugi nosilki

Delo 17.01.2023
Tamara Zidanšek je bila v prvem kolu odprtega teniškega prvenstva Avstralije v Melbournu blizu presenečenju proti favorizirani Tunizijki Ons Jabeur. Druga nosilka turnirja Ons Jabeur je po dveh tesnih nizih izkoristila slabšo igro Tamare Zidanšek v… »

Murray v spektakularnem dvoboju poslal domov Berrettinija

Delo 17.01.2023
Škot Andy Murray je v prvem kolu teniškega odprtega prvenstva Avstralije po skoraj petih urah premagal Italijana Mattea Berrettinija. Andy Murray je favoriziranega Mattea Berrettinija ugnal s 6:3, 6:3, 4:6, 6:7 (7), 7:6 (10:6). V ženski konkurenci pa… »

Novice dneva »

Tragedija v Markovcih: Po padcu v jašek umrl otrok

Dnevnik pred eno uroše 5 povezanih

Čudaštvo, nesramnost in perverznost stanovanjske politike

Finance.si pred tremi uramiše 1 povezana

Danes bitka za obstanek, vse tri sobotne tekme ob 15. uri

RTV Slovenija pred 49 minutamiše 1 povezana

Prtiček z Messijevim podpisom prodan za 890 tisoč evrov

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem