Povezane novice

Načeti Nadal se poslavlja, njegova žena v solzah #video

SiolNET 18.01.2023
Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal je izgubil v drugem krogu odprtega prvenstva Avstralije. Branilec lanske zmage in prvi nosilec turnirja je ob koncu drugega niza zaprosil za zdravniško pomoč, imel težave z gibanjem, na koncu pa je moral po dveh… »

Osemnajstletnica s kričanjem šesti nosilki parala živce

SiolNET 18.01.2023
Maria Sakkari, šesta nosilka OP Avstralije, je izgubljala živce, ko je šele 18-letna ruska igralka Diana Šnajder kričala proti njej. V drugem nizu je Grkinji prekipelo in sodnici je povedala, da bo posredovala, če se bo to zgodilo še enkrat… »

Kaja Juvan brez možnosti proti lanski zmagovalki Wimbledona

SiolNET 18.01.2023
Kaja Juvan je v drugem krogu teniškega OP Avstralije igrala proti Kazahstanki Jelena Ribakini in gladko izgubila. Prvi favoritinji odprtega prvenstva Avstralije v tenisu, Poljakinja Iga Swiatek in Američanka Jessica Pegula, sta zanesljivo napredovali v… »

Zvezdnikova žena med dvobojem jokala na tribuni

Zurnal24 18.01.2023
Soproga teniškega zvezdnika Rafaela Nadala je preživljala težke trenutke med dvobojem drugega kroga na OP Avstralije. Branilec naslova Rafael Nadal je neslavno izpadel v drugem krogu uvodnega grand slama sezone za OP Avstralije. Španskega tenisača… »

Zmagovalka Wimbledona premočna za Kajo Juvan

Delo 18.01.2023
Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je izpadla v drugem kolu odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu. S 6:2, 6:1 je Kajo Juvan po 59 minutah premagala Kazahstanka Jelena Ribakina. Zmagovalka lanskega Wimbledona je hitro prevzela pobudo in dobila prvih… »

Zmagovalka Wimbledona premočna za Kajo Juvan

Dnevnik 18.01.2023
Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je izpadla v drugem krogu odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu. S 6:2, 6:1 jo je po 59 minutah premagala Kazahstanka Jelena Ribakina. Zmagovalka lanskega Wimbledona je hitro prevzela pobudo in dobila prvih šest… »

Kaja Juvan osvojila le tri igre; Nadal izpadel po poškodbi kolka

RTV Slovenija 18.01.2023
Kaja Juvan je v 2. krogu teniškega turnirja v Melbournu izgubila proti Kazahstanki Jeleni Ribakini s 6:2 in 6:1, dvoboj je trajal manj kot eno uro. Izpadel je tudi branilec naslova Rafael Nadal, ki je moral priznati premoč Mackenziju McDonaldu. Prvi… »

Tunizijka je imela proti Tamari Zidanšek tudi srečo

Slovenske novice 18.01.2023
Naša vodilna teniška igralka se je dobro upirala favoritinji. Po njenem slovesu od Melbourna danes še upanje pred nastopom Kaje Juvan. Presenečenja v režiji in izvedbi naše vodilne teniške igralke Tamare Zidanšek le ni bilo. Konjičanka je namreč… »

Rafael Nadal priznal: "Psihično sem uničen!"

Zurnal24 18.01.2023
Eden največjih favoritov je končal s prvim grand slamom sezone. Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal je izgubil v drugem krogu odprtega prvenstva Avstralije. Branilec lanske zmage je ob koncu drugega niza zaprosil za zdravniško pomoč, imel težave… »

Rafael Nadal končal obrambo naslova že na drugi oviri

Delo 18.01.2023
Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal je izgubil v drugem kolu odprtega prvenstva Avstralije. Branilec lanske zmage Rafael Nadal je ob koncu drugega niza zaprosil za zdravniško pomoč, imel težave z gibanjem, na koncu pa je moral po dveh urah in 31… »

Načeti branilec naslova Rafael Nadal izgubil v 2. krogu Melbourna

Dnevnik 18.01.2023
Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal je izgubil v drugem krogu odprtega prvenstva Avstralije. Branilec lanske zmage je ob koncu drugega niza zaprosil za zdravniško pomoč, imel težave z gibanjem, na koncu pa je moral po dveh urah in 31 minutah… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem