Povezane novice

Cedevita Olimpija iz pekla do raja, nato pa ...

SiolNET 18.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije tudi po tekmi 11. kroga Eurocupa ostajajo le pri dveh evropskih zmagah v tej sezoni. Ljubljanska ekipa je morala v domači dvorani Stožice priznati premoč ekipi U-BT Cluj z 80:88, z devetim porazom pa si je tudi močno… »

Nova boleča evropska zaušnica za zmaje v Stožicah

Delo 18.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije ostajajo prikovani na dno lestvice skupine A evropskega pokala, potem ko je zmaje še drugič v sezoni ugnal romunski Cluj (80:88). Košarkarji Cedevite Olimpije so doživeli nov poraz v evropskem pokalu, ki jih je še… »

Razglašena Olimpija izgubila obračun zadnjeuvrščenih ekip v Stožicah

RTV Slovenija 18.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 11. krogu Evropskega pokala doživeli nov grenek poraz v Stožicah. V maratonskem obračunu, ki je trajal kar dve uri in 15 minut, so izgubili proti Cluju z 80:88. Zmaji ostajajo na zadnjem mestu skupine A. Ljubljančani… »

Preizkušnja, od katere je odvisno veliko

SiolNET 18.01.2023
Pred košarkarji Cedevite Olimpije je v Eurocupu nova domača preizkušnja. Ljubljanska ekipa se bo v sredo ob 20.30 podala v boj za tretjo zmago v evropskem pokalu z ekipo Cluj-Napoce. "Pred nami je zahtevna tekma. Od nje je zagotovo odvisno, kako bomo… »

Stožiški košarkarji niso pozabili črnega 19. oktobra v Romuniji

Delo 18.01.2023
Cedevita Olimpija se bo v 11. kolu evropskega pokala poskušala oddolžiti Cluj-Napoci in jo dohiteti na lestvici. Že tri mesece se košarkarji Cedevite Olimpije počutijo kot na vlakcu smrti, s katerega ne morejo sestopiti. Kljub vsem neprijetnim… »

Trener Olimpije trpi, ker ne more kaznovati igralcev

Dnevnik 18.01.2023
Košarkarje Cedevite Olimpije v 11. krogu evropskega pokala čaka ključna tekma sezone. V primeru zmage danes ob 20.30 proti Cluju v Stožicah se še lahko nadejajo preboja v drugi del tekmovanja, v nasprotnem primeru pa se bodo znašli v sila neugodnem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem