Povezane novice

Prevc zapravil stopničke, Mogel do rezultata kariere, Lanišek brez točk

SiolNET 21.01.2023
Junak druge tekme v Saporu je postal Avstrijec Stefan Kraft, ki je imel nekaj več vetrovne sreče od drugega Halvorja Egnerja Graneruda. Na tretje mesto se je uvrstil zmagovalec petkove tekme Rjoju Kobajaši, ki je v drugi seriji na oder za zmagovalce… »

Kobajaši v finalu do druge zmage v Saporu, Domen Prevc četrti

RTV Slovenija 21.01.2023
Rjoju Kobajaši je sijajen konec tedna na olimpijski skakalnici Okurajama v Saporu zaokrožil z drugo zmago. V finalni seriji je pristal pri 143 metrih in za 12 točk ugnal Halvorja Egnerja Graneruda. Domen Prevc je končal na odličnem četrtem mestu… »

Mladi Slovenec skakalna zvezda v nastajanju

Zurnal24 21.01.2023
Slovenec Matija Vidic je z drugim mestom dosegel svojo najboljšo uvrstitev na tekmah celinskega pokala. Slovenski smučarski skakalec Matija Vidic je na prvi tekmi celinskega pokala v Eisenerzu, ki gosti tekme namesto Bischofshofna, osvojil drugo mesto… »

Vidic drugi v Eisenerzu

Dnevnik 21.01.2023
Slovenski smučarski skakalec Matija Vidic je na prvi tekmi celinskega pokala v Eisenerzu, ki gosti tekme namesto Bischofshofna, osvojil drugo mesto in tako še izboljšal svojo najboljšo uvrstitev na tej ravni tekmovanja. Prejšnji teden je bil v… »

Kraft zmagovalec druge tekme na Okurajami, Mogel presenetljivo najboljši Slovenec

RTV Slovenija 21.01.2023
Stefan Kraft je četrtič v karieri dobil tekmo svetovnega pokala v Saporu. Najboljši Slovenec je bil na drugi tekmi na japonski olimpijski skakalnici Žak Mogel, ki je z desetim mestom dosegel uvrstitev kariere. 29-letni Avstrijec je za 5,6 točke… »

Kraftu vetrovna tekma v Saporu

Dnevnik 21.01.2023
Avstrijec Stefan Kraft je v Saporu prišel do druge zmage v sezoni. Na vetrovni tekmi Slovenci niso blesteli. Žirija tekmovanja v smučarskih skokih to sezono nima sreče. Še tretjo tekmo zaporedoma so krojile zahtevne vetrovne razmere, ki so odločilno… »

Žak Mogel do rezultata kariere, katastrofa za Laniška in preostale orle

Zurnal24 21.01.2023
Kraftu druga tekma v Sapporu, najboljši Slovenec tokrat Mogel. Avstrijec Stefan Kraft (283,5 točke) je zmagovalec druge od treh tekem svetovnega pokala ta konec tedna v japonskem Sapporu. Drugi je bil Norvežan Halvor Egner Granerud (277,9), tretji pa… »

Zmaga Avstrijca, najboljši Slovenec Mogel, Lanišek brez finala

Delo 21.01.2023
Na drugi tekmi smučarskih skakalcev za svetovni pokal v Saporu se je zmage veselil svetovni rekorder Stefan Kraft. Na drugi od treh tekem smučarskih skakalcev za svetovni pokal v Saporu je zmago slavil avstrijski as Stefan Kraft. S skokoma, dolgima 139… »

Kraftu druga tekma v Sapporu, najboljši Slovenec Mogel

Primorske 21.01.2023
Avstrijec Stefan Kraft (283,5 točke) je zmagovalec druge od treh tekem svetovnega pokala ta konec tedna v japonskem Sapporu. Drugi je bil Norvežan Halvor Egner Granerud (277,9), tretji pa domačin Ryoyu Kobayashi (276,1). Najboljši Slovenec je bil… »

Slabo spal, a dobro skakal

Slovenske novice 21.01.2023
Na prvi tekmi v Saporu zmagoslavje japonskega asa Rjojuja Kobajašija. Anže Lanišek po težavah izvlekel šesto mesto, Timi Zajc tik za njim. Na 14. posamični tekmi poolimpijske sezone svetovnega pokala 2022/23 so ljubitelji smučarskih skokov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem