Povezane novice

Zadnje dejanje, ki bi lahko prineslo tudi olimpijske sanje

SiolNET 22.01.2023
Slovenski rokometaši so po porazu na petkovi tekmi proti Špancem izgubili vse možnosti za preboj v četrtfinale, pred njimi pa je nov in hkrati tudi zadnji izziv na svetovnem prvenstvu na Poljskem in Švedskem. Zmaga nad Črnogorci na današnji tekmi… »

Selektor z zadnjo tekmo le delno zadovoljen, po prvenstvu pa ponosen

SiolNET 22.01.2023
Slovenska rokometna reprezentanca je letošnje svetovno prvenstvo na Poljskem in Švedskem končala s tekmo proti Črni gori. Zmagala je z 31:23, a bi lahko bila razlika tudi višja. "Želel sem si, da bi moji varovanci malce bolj odločno pohodili… »

V četrtfinale še Madžarska, Francozi boljši od Špancev, Slovenci SP zaključili z zmago

SiolNET 22.01.2023
Slovenskim rokometašem je petkov poraz proti Špancem odnesel uvrstitev v četrtfinale letošnjega svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem, a je bila zadnja tekma zanje vseeno zelo pomembna. Slovenska četa je bila v nedeljo z 31:23 boljša od… »

Slovenci še upajo na kvalifikacije za OI 2024

Dnevnik 22.01.2023
Slovenski rokometaši so v zadnjem krogu v Krakovu premagali Črno goro z 31:23 (15:8) in osvojili tretje mesto v skupini B. Uvrstitev med prvih deset jim ohranja upe za nastop na kvalifikacijskem turnirju za OI 2024. Sedemnajstega januarja lani je… »

Po šestih letih Slovenci spet nasmejani zapuščajo prvenstvo

Delo 22.01.2023
Reprezentanca Uroša Zormana je v zadnjem nastopu na SP premagala Črno goro in se ji nasmiha deseto mesto, ki bi lahko prineslo olimpijske kvalifikacije. V nadaljevanju preberite: Igra bo kmalu pozabljena, točki sta bili dragoceni. Slovenci se od 28… »

Proti Črnogorcem so večino dela opravili že do polčasa

Delo 22.01.2023
Slovenski rokometaši bodo po četrti zmagi na svetovnem prvenstvu odpotovali domov. Slovenska moška rokometna reprezentanca je na svojem zadnjem nastopu na letošnjem svetovnem prvenstvu na Švedskem in Poljskem v Krakovu premagala Črno goro z 31:23… »

Zormanovi varovanci za slovo od Krakova premagali Črnogorce

Primorske 22.01.2023
Slovenska moška rokometna reprezentanca je na svoji zadnji tekmi na letošnjem svetovnem prvenstvu na Švedskem in Poljskem v Krakovu premagala Črno goro z 31:23 (15:8). KRAKOV > Slovenski rokometaši so vse dvome o zmagi nad Črnogorci, ki so jih lani… »

SLOVENCI SO SE OD KRAKOVA POSLOVILI V STILU: Sanjski uvod, vse dvome o zmagi razrešili že v prvi polovici (FOTO, VIDEO)

Regional 22.01.2023
Slovenska moška rokometna reprezentanca je na svoji zadnji tekmi na letošnjem svetovnem prvenstvu na Švedskem in Poljskem v Krakovu premagala Črno goro z 31:23 (15:8). Slovenski rokometaši so vse dvome o zmagi nad Črnogorci, ki so jih lani… »

Zormanovim varovancem zmaga za slovo, v igri kvalifikacije za OI v Parizu

Slovenske novice 22.01.2023
Končna uvrstitev bo znana po ponedeljkovih tekmah, uvrstitev med prvih deset jim prinaša nastop na enem od treh kvalifikacijskih turnirjev za poletne olimpijske igre v Parizu 2024. Slovenska moška rokometna reprezentanca je na svoji zadnji tekmi na… »

Slovenci za slovo suvereno ugnali Črnogorce

RTV Slovenija 22.01.2023
Slovenski rokometaši so se od svetovnega prvenstva na Poljskem poslovili z zmago nad Črno goro, bilo je 31:23. Eden izmed junakov je bil vratar Urban Lesjak, ki je bil izbran tudi za igralca tekme. Varovanci Uroša Zormana so tako z odliko opravili… »

Bitka za Gdansk preteklost, Slovenci danes v boj za Pariz 2024

Delo 22.01.2023
Izbranci selektorja Uroša Zormana premorejo nov tekmovalni izziv na svetovnem prvenstvu na Poljskem. Slovenskim rokometašem je petkov poraz proti Špancem odnesel uvrstitev v četrtfinale letošnjega svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem. Pred… »

SLOVENCI BREZ ČETRTFINALA: Jim pa današnja zmaga lahko prinese kvalifikacije za olimpijske igre

Regional 22.01.2023
Slovenskim rokometašem je petkov poraz proti Špancem odnesel uvrstitev v četrtfinale letošnjega svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem. Pred njimi je nova pomembna tekma proti Črnogorcem, ki se bo danes v Krakovu pričela ob 15.30. Izbrancem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem