Povezane novice

Kopitar z golom Kings popeljal na prvo mesto divizije

Zurnal24 28.01.2023
Los Angeles Kings so slavili proti Florida Panthers. Ekipa Los Angeles Kings je v severnoameriški hokejski ligi NHL na Floridi s 4:3 premagala Panthers. Kapetan kraljev Anže Kopitar se je na tekmi kot prvi vpisal med strelce, z 'backhandom' je domačega… »

15. gol Kopitarja v sezoni, s katerim stoji ob boku Ovečkinu

RTV Slovenija 28.01.2023
Hokejisti Los Angelesa so v Ligi NHL še tretjič zapored zmagali v gosteh. S 3:4 so bili boljši od Floride. Anže Kopitar je v 14. minuti zadel za vodstvo z 0:1 in dosegel svoj 15. gol v tej sezoni. Kingsi so zdaj vodilna ekipa Pacifiške skupine… »

Kopitar se je z golom pridružil Ovečkinu, Kralji na vrhu pacifiške divzije #video

SiolNET 28.01.2023
Ekipa Los Angeles Kings je v severnoameriški hokejski ligi NHL na Floridi s 4:3 premagala Panthers. Kapetan Kraljev Anže Kopitar je zadel prvi gol na tekmi po 13 minutah in 25 sekundah dvoboja, vratar Pheonix Copley je zbral kar 45 obramb, kar je njegov… »

Kopitarjevi kralji s tretjo zaporedno zmago na vrh pacifiške skupine

Dnevnik 28.01.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL dosegli še tretjo zaporedno zmago. V gosteh na Floridi pri ekipi Panthers so zmagali s 4:3. S tretjo zmago po vrsti so prevzeli tudi mesto vodilne ekipe pacifiške skupine, kralji so tudi tretji… »

Anže Kopitar nadaljeval svoj strelski niz tudi na Floridi

Delo 28.01.2023
Los Angeles bo igral naslednjo tekmo že v nedeljo zjutraj v Tampi. Ekipa Los Angeles Kings je v hokejski ligi NHL na Floridi s 4:3 premagala gostitelje. Kapetan kraljev Anže Kopitar je zadel prvi gol na tekmi po 13 minutah in 25 sekundah dvoboja. Junak… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem