Povezane novice

Ema Klinec z najboljšim skokom finala do drugega mesta

RTV Slovenija 28.01.2023
Ema Klinec je v Hinterzartnu potrdila odlično formo, saj je osvojila drugo mesto, boljša je bila le Nemka Katharina Althaus. Slovenka je v finalu skočila 105 metrov in pridobila pet mest. Točke sta osvojili še 11. Nika Križnar in 17. Maja Vtič… »

Ema Klinec z odličnim finalnim skokom do novih stopničk

SiolNET 28.01.2023
Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec je na tekmi svetovnega pokala v Hinterzartnu v Nemčiji osvojila drugo mesto, zaostala je le za danes nepremagljivo Nemko Katharino Althaus. Sportal Zaradi napake na merilniku vetra kvalifikacije prestavljene Ema… »

Ema Klinec druga v Hinterzartnu, zmagala Althaus

Primorske 28.01.2023
Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec je na tekmi svetovnega pokala smučark skakalk v nemškem Hinterzartnu osvojila drugo mesto, potem ko je bila šesta po prvi seriji. Zmagala je domačinka Katharina Althaus. HINTERZARTEN > Ema Klinec (102, 105,5… »

Ema Klinec druga, zmaga Althausove

24ur 28.01.2023
Po prvi seriji tekme svetovnega pokala smučark skakalk v nemškem Hinterzartnu je v vodstvu bila domačinka Katharina Althaus, ki je tekmo na koncu tudi zmagala. Najboljša Slovenka je bila Ema Klinec, ki se je v finalu povzpela s šestega na končno… »

EMA KLINEC S FANTASTIČNIM SKOKOM DO SREBRA! Za zmago zmanjkalo le nekaj metrov, do točk še dve Slovenki

Regional 28.01.2023
Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec je na tekmi svetovnega pokala smučark skakalk v nemškem Hinterzartnu osvojila drugo mesto, potem ko je bila šesta po prvi seriji. Zmagala je domačinka Katharina Althaus. Ema Klinec (102, 105,5 m/223,3) je imela… »

Ema Klinec tik pod vrhom, od nje boljša le Katharina Althaus

Slovenske novice 28.01.2023
Tekma svetovnega pokala je bila v Hinterzartnu. Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec je na tekmi svetovnega pokala smučark skakalk v nemškem Hinterzartnu osvojila drugo mesto, potem ko je bila šesta po prvi seriji. Zmagala je domačinka Katharina… »

Fantastična Ema Klinec z norim skokom do stopničk!

Zurnal24 28.01.2023
Ema Klinec druga na tekmi svetovnega pokala v Hinterzartnu, zmaga Althausovi. Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec je na tekmi svetovnega pokala smučark skakalk v nemškem Hinterzartnu osvojila drugo mesto, potem ko je bila šesta po prvi seriji… »

Ema Klinec po izjemnem skoku v finalu pristala tik pod vrhom

Delo 28.01.2023
Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec je osvojila drugo mesto na tekmi svetovnega pokala v nemškem Hinterzartnu. Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec je na tekmi svetovnega pokala smučark skakalk v nemškem Hinterzartnu osvojila drugo mesto… »

Ema Klinec druga v Hinterzartnu, zmagala Althaus

Dnevnik 28.01.2023
Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec je na tekmi svetovnega pokala smučark skakalk v nemškem Hinterzartnu osvojila drugo mesto, potem ko je bila šesta po prvi seriji. Zmagala je domačinka Katharina Althaus. Ema Klinec (102, 105,5 m/223,3) je imela… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem