Povezane novice

Kaos v Clevelandu, košarkarja obračunala s pestmi #video

SiolNET 03.02.2023
V noči na petek je bilo v ligi NBA zelo vroče v Clevelandu, kjer je domača zasedba na koncu s 128:113 odpravila Memphis Grizzlies. A bolj kot rezultat je po tekmi odmevalo dogajanje iz tretje četrtine, v kateri sta med sabo obračunala Donovan… »

Dončić bo izpustil dvoboj z Golden Statom, a poškodba naj ne bi bila hujša

RTV Slovenija 03.02.2023
Luka Dončić si je sredi tretje četrtine dvoboja proti New Orleansu pri poskusu zabijanja poškodoval peto. Padec je bil zelo grd. Slovenski košarkarski virtuoz je že opravil magnetno resonanco, koliko časa bo odsoten, pa še ni znano. Kot poroča… »

Kakšna smola za Luko Dončića: kar zakričal je od bolečine in frustracije (VIDEO)

Slovenske novice 03.02.2023
Najprej je hotel igro nadaljevati, a to žal ni bilo mogoče. Slovenski košarkar Luka Dončić, ki se je v severnoameriški ligi NBA komaj dobro vrnil po poškodbi levega gležnja, je imel smolo na tekmi proti New Orleansu. Njegov Dallas je sicer zmagal… »

Poškodba ni nedolžna: Dončića ne bo vsaj na eno tekmo

24ur 03.02.2023
Luka Dončić je obračun z New Orleansom v noči na petek sklenil predčasno, potem ko je sredi tretje četrtine pri poskusu polaganja padel in trdo pristal na parketu. Pri tem si je načel peto, zaradi česar bo odsoten vsaj naslednjo tekmo proti… »

Kidd spregovoril o Lukovi poškodbi, ta posnetek šele razkrije grozljivo resnico

Zurnal24 03.02.2023
Dončić zaradi poškodbe predčasno s parketa, ni se več vrnil ... Slovenski košarkar Luka Dončić, ki se je v severnoameriški ligi NBA komaj dobro vrnil po poškodbi levega gležnja, je imel smolo na tekmi proti New Orleansu. Njegov Dallas je sicer… »

Slovenski čarodej je visoko poletel in spravil Kidda v velike skrbi

Delo 03.02.2023
Luka Dončić je po novem virtuoznem plesu odšepal z igrišča. Prejšnji teden levi gleženj, tokrat desni. V nadaljevanju preberite: Vse je kazalo, da se bodo lahko košarkarji Dallasa brezskrbno odpravili na krajšo turnejo v ligi NBA s petimi tekmami… »

Kidd: Dončić? Poškodba pete, ki ni nedolžna

24ur 03.02.2023
Navkljub odsotnosti Luka Dončića, ki je na parketu zaradi poškodbe desne pete preživel le 23 minut, a kljub temu dosegel 31 točk, so košarkarji Dallasa le vknjižili novo zmago v ligi NBA. Pomembno v boju za končnico. Strateg Teksašanov Jason Kidd… »

Luka Dončić že v tretji četrtini odšel z igrišča

Delo 03.02.2023
Dallasov zvezdnik je v ligi NBA zaradi poškodbe desnega stopala predčasno končal tekmo proti New Orleansu. Vlatko Čančar prvakom nasul 17 točk. Dallas je v ligi NBA premagal New Orleans s 111:106, a v teksaškem košarkarskem taboru ne bo mirnega… »

#video Dončić zaradi poškodbe predčasno s parketa, Čančar do 17 točk

Dnevnik 03.02.2023
Slovenski košarkar Luka Dončić, ki se je v severnoameriški ligi NBA komaj dobro vrnil po poškodbi levega gležnja, je imel smolo na tekmi proti New Orleansu. Njegov Dallas je sicer zmagal s 111:106, Dončić pa je po padcu zaradi poškodbe desne pete… »

Luka znova blestel, nato odšepal v garderobo

Zurnal24 03.02.2023
Dallas Mavericks so se po Dončićevi poškodbi znašli v težavah. Vseeno so proti New Orleansu slavili s 111:106. Luka Dončić je podobno kot na zadnji tekmi proti Detroitu, ko je dvoboj nato končal s 53. doseženimi točkami, odprl tudi domači… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem