Povezane novice

Koliko vas bo stala Planica?

SiolNET 03.02.2023
Nordijsko svetovno prvenstvo v Planici se nezadržno približuje. Jasno je že, da bo v dolini pod Poncami več kot dva tisoč športnic in športnikov, ni pa še jasno, koliko gledalcev bo od 21. februarja do 5. marca. Vstopnice so v prodaji, se pa cene… »

Zajca veter odnesel do neverjetnih 161 metrov, tekma končana po eni seriji

SiolNET 03.02.2023
V Willingenu v Nemčiji se je danes v zahtevnih vetrovnih razmerah odvila tekma mešanih ekip za svetovni pokal, slovenska četverica v postavi Nike Križnar, Žige Jelarja, Eme Klinec in Timija Zajca pa je zasedla peto mesto. Zmagala je Norveška pred… »

Odlični Anže Lanišek premoč priznal le Norvežanu!

SiolNET 03.02.2023
Slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek je na tekmi svetovnega pokala v Willingenu v Nemčiji zasedel odlično drugo mesto, premoč je danes priznal le Norvežanu Halvorju Egnerju Granerudu. Tretje mesto je pripadlo Poljaku Dawidu Kubackemu. Točke… »

Nevaren polet Timija Zajca

Dnevnik 03.02.2023
Na izsiljeni tekmi mešanih ekip za svetovni pokal v smučarskih skokih v Willingenu je v močnem vetru grdo padel Slovenec Timi Zajc. Petkova tekma mešanih ekip v smučarskih skokih za svetovni pokal v Willingenu v Nemčiji, na kateri je tehnični… »

Hrgota razkril, kako je s Timijem Zajcem po grozljivem padcu

Zurnal24 03.02.2023
Zajc v Willingenu s pravim poletom in padcem prestrašil skakalni svet. A se je vse skupaj dobro končalo! Na tekmi mešanih ekip v smučarskih skokih za svetovni pokal v nemškem Willingenu so zaradi slabih vremenskih razmer odpovedali drugo serijo, tako… »

Zajc padel pri 161,5 m, potem ko je moral skrajšati ekstremno dolg skok

RTV Slovenija 03.02.2023
Drugo mešano ekipno tekmo v sezoni smučarskih skakalcev so zaznamovale zahtevne vremenske razmere. V močnem vetru so v Willingenu izpeljali le eno serijo. Zmagala je Norveška, Slovenija pa je bila peta. Slovenija, ki je lani v Willingenu zmagala, prvo… »

Hrgota pomiril po padcu Timija Zajca: Z njim je vse v redu

24ur 03.02.2023
V Willingenu je potekala drugi mešana ekipna tekma sezone, ki so jo močno otežile spremenljive vetrovne razmere. Zato je organizatorjem uspelo izpeljati le eno serijo, Slovenija pa je na koncu zasedla peto mesto. Zmagala je Norveška. Timi Zajc se je… »

Timi Zajc 8,5 metra dlje od rekorda skakalnice, a ni obstal na nogah

Delo 03.02.2023
Na preizkušnji mešanih ekip v smučarskih skokih za svetovni pokal v Willingenu so odpovedali drugo serijo. Zmagala je Norveška, težave Slovencev. Na tekmi mešanih ekip v smučarskih skokih za svetovni pokal v Willingenu so zaradi slabih vremenskih… »

Zajc v Willingenu do nevarnega poleta, ekipno tekmo končali po polovici

Primorske 03.02.2023
Na tekmi mešanih ekip v smučarskih skokih za svetovni pokal v nemškem Willingenu so zaradi slabih vremenskih razmer odpovedali drugo serijo, tako da so obveljali izidi prve. Zmagala je Norveška pred Avstrijo in Nemčijo. Slovenska četverica je bila… »

V Willingenu brez druge serije, zmaga Norveški, Slovenija peta

Slovenske novice 03.02.2023
Prireditelji so imeli danes ogromno težav zaradi dežja in spremenljivega vetra. Na tekmi mešanih ekip v smučarskih skokih za svetovni pokal v nemškem Willingenu so zaradi slabih vremenskih razmer odpovedali drugo serijo, tako da so obveljali izidi… »

Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato grozljivo treščil ob tla

Zurnal24 03.02.2023
Na mešani ekipni tekmi zmaga Norveški, Slovenci po izjemnem poletu Zajca peti. Smučarji skakalci so danes nastopili na mešani ekipni tekmi svetovnega pokala v nemškem Willingenu. Po prvi seriji, po kateri je vodstvo tekmovanja zaključilo tekmo in… »

Svetovno prvenstvo v Planici: Prodaja vstopnic je slabša od pričakovanj

Dnevnik 03.02.2023
Prireditelji odštevajo zadnje dneve do začetka svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju, ki bo v Planici od 21. februarja do 5. marca. Ker bo Planica zaprta za promet, bodo vsi obiskovalci morali prehoditi 1,5 kilometra dolgo pot od Rateč do… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem