Povezane novice

Alpsko smučanje: Kljub kritikam se je Francozom račun obrestoval

Dnevnik 08.02.2023
Svetovna prvaka v alpskem smučanju sta postala Alexis Pinturault v alpski kombinaciji in Marta Bassino v superveleslalomu. Prva kolajna Mikaele Shiffrin. Avstrijska družina Haaser skrbi za senzacije. Francoski organizatorji svetovnega prvenstva v… »

Še drugo zlato v Italijo, odlična generalka Ilke Štuhec pred smukom

RTV Slovenija 08.02.2023
Italijanske smučarke so odlično začele svetovno prvenstvo, saj so osvojile še drugo zlato medaljo. V ponedeljek je kombinacijo dobila Federica Brignone, zdaj pa je v superveleslalomu na sam prestol skočila še Marta Bassino. Dobre volje je lahko tudi… »

Štuhčeva zelo hitrem zgornjem delu, na koncu izven deseterice

Slovenske novice 08.02.2023
Marta Bassino nova svetovna prvakinja v superveleslalomu, Ilka Štuhec 12. Italijanska alpska smučarka Marta Bassino je nova svetovna prvakinja v superveleslalomu. To je drugo zlato odličje za Italijanke na svetovnem prvenstvu v Meribelu v Franciji… »

Marta Bassino svetovna prvakinja v superveleslalomu, Štuhčeva 12.

SiolNET 08.02.2023
Nova svetovna prvakinja v superveleslalomu v Meribelu je postala Italijanka Marta Bassino, druga je bila Američanka Mikaela Shiffrin, tretje mesto sta si razdelili dve smučarki. Z istim časom sta v cilj prismučali Avstrijka Cornelia Hütter in Kajsa… »

Štuhčeva začela sanjsko, toda v nadaljevanju ni zdržala

Zurnal24 08.02.2023
Ilka Štuhec je superveleslalom na svetovnem prvenstvu v Meribelu končala na 12. mestu (+0,78). Italijanka Marta Bassino je nova svetovna prvakinja v superveleslalomu. Drugo mesto in s tem srebrno odličje je pripadlo Američanki Mikaeli Shiffrin… »

Marta Bassino nova svetovna prvakinja v superveleslalomu, Ilka Štuhec 12.

Primorske 08.02.2023
Italijanska alpska smučarka Marta Bassino je nova svetovna prvakinja v superveleslalomu. To je drugo zlato odličje za Italijanke na svetovnem prvenstvu v Meribelu v Franciji, potem ko je njena rojakinja Federica Brignone zmagala v alpski kombinaciji. Po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem