Povezane novice

Luka Dončić in Kyrie Irving: Veselica se lahko začne

Delo 12.02.2023
Slovenski zvezdnik je v Sacramentu prvič združil moči z veliko Dallasovo okrepitvijo. Zadovoljen kljub porazu. V nadaljevanju preberite: Po treh zaporednih zmagah brez poškodovanega Luke Dončića je prišel težko pričakovani trenutek v ligi NBA. Na… »

Luka se je posul s pepelom ter opravičil Irvingu

Zurnal24 12.02.2023
Dončić ob svoji vrnitvi po poškodbi ni uspel preprečiti poraza Dallasa, zgrešil je celo odločilni met, zaradi katerega se je opravičil svojim soigralcem. Slovenski zvezdnik Luka Dončić je ob vrnitvi po poškodbi ob porazu Dallas Mavericks po… »

Čančar v prvi postavi z odlično predstavo upravičil zaupanje trenerja

Zurnal24 12.02.2023
Vlatko Čančar je znova začel tekmo v prvi peterki Denverja. Slovenski zvezdnik Luka Dončić je ob vrnitvi po poškodbi ob porazu Dallas Mavericks po podaljšku proti Sacramento Kings s 128:133 dosegel 27 točk. Ponoči pa sta nastopila tudi preostala… »

Dončić: Kyrie? S tem fantom je zabavno igrati

24ur 12.02.2023
Luka Dončić se je vrnil po prisilnem počitku zaradi poškodbe pete. Ljubljančan je izpustil štiri tekme, Dallas pa je kljub temu zmagoval. Sploh po prihodu Kyrieja Irvinga, ki je bil tudi tokrat z 28 točkami najboljši strelec Dallasa ob porazu v… »

Dončić ob vrnitvi ni preprečil poraza Dallasa, Čančar v prvi peterki

Dnevnik 12.02.2023
Slovenski zvezdnik Luka Dončić je ob vrnitvi po poškodbi ob porazu Dallas Mavericks po podaljšku proti Sacramento Kings s 128:133 dosegel 27 točk. Igrala sta tudi preostala Slovenca v severnoameriški ligi NBA. Vlatko Čančar je k zmagi Denver… »

Ob vrnitvi Dončića odločil podaljšek, z Irvingom skupaj do 55 točk

Zurnal24 12.02.2023
Dallas Mavericks so tokrat po podaljšku klonili proti Sacramentu. Kings so slavili s 133:128. Luka Dončić je zaigral po štirih tekmah, ki jih je izpustil zaradi poškodbe pete. V tem obdobju so njegovi soigralci dobili tri dvoboje, enega so izgubili… »

Luka se je vrnil, toda Dallas je ostal praznih rok

Delo 12.02.2023
Naš zvezdnik je igral prvič s Kyriejem Irvingom, zmaga pa je ostala v Sacramentu. Vlatko Čančar prispeval lep delež k uspehu Denverja. Pred dobrim tednom si je slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić na tekmi proti New Orleansu poškodoval… »

Dončić prvič združil moči z Irvingom, a zadnji se je smejal Fox

RTV Slovenija 12.02.2023
Luka Dončić in Kyrie Irving sta na drugi tekmi v Sacramentu prvič skupaj zaigrala v začetni peterki Dallasa. Kralji so se pobrali po petkovem porazu in z izjemno predstavo De'Aarona Foxa premagali Maverickse s 133:128 po podaljšku. 23-letni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem