Povezane novice

City veljal za velikega favorita, a mu je Hrvat pokvaril načrte

SiolNET 14.02.2023
V osmini finala lige prvakov je v poslastici Real Madrid po neverjetnem preobratu s 5:2 v gosteh premagal Liverpool. Redsi so po 14 minutah vodili z 2:0, nato pa so sploh prvič na tekmi lige prvakov prejeli pet golov. Vroči Napoli je blestel v… »

Coman znova junak Bayernove zmage nad prepozno prebujenim PSG-jem

RTV Slovenija 14.02.2023
Kingsley Coman je tako kot v finalu pred tremi leti odločil prvo tekmo 1/8 finala Lige prvakov med PSG-jem in Bayernom, uspešen je bil v 53. min (0:1). S prednostjo zadetka bo povratno srečanje 8. marca pričakal tudi Milan, ki je z 1:0 porazil… »

Centimetri ločili PSG od izenačenja, poleg Bayerna slavil tudi Milan

Zurnal24 14.02.2023
V osmini finala prva dvoboja med PSG in Bayernom ter Milanom in Tottenhamom. V Franciji so z 1:0 slavili Nemci, v Italiji pa z enakim izidom gostitelji. Osmina finala je že na začetku ponudila obračun med dvema kluboma, ki sta pred sezono veljala za… »

Milan na domačem San Siru premagal Tottenham

24ur 14.02.2023
Aktualni italijanski prvak Milan se je po devetih sezonah vrnil v izločilne boje Lige prvakov, kjer se je za začetek na domačem San Siru pomeril z angleškim Tottenhamom, ki prvič po sezoni 2019/20 igra v osmini finala elitnega evropskega klubskega… »

Kingsley Coman in Brahim Diaz prva junaka končnice

Delo 14.02.2023
V prvih dvobojih osmine finala nogometne lige prvakov uspešnejša Bayern in AC Milan. Začetek izločilnih bojev v Uefini ligi prvakov je prinesel prva vrhunca, po katerih so četrtfinalu bližje nogometaši Bayerna in Milana, obe moštvi sta zmagali z… »

Za uvod osmine finala minimalni zmagi Bayerna in Milana

Dnevnik 14.02.2023
Nogometaši v ligi prvakov so začeli boje v osmini finala. Paris Saint Germain je gostil Bayern iz Münchna izgubil z 0:1, Milan pa je z enakim izidom slavil proti Tottenhamu. Dvoboj Parižanov, ki so igrali tudi z Lionelom Messijem, medtem ko je Kylian… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem