Povezane novice

Alpsko smučanje: Uspešen dan, toda dan d pride na vrsto šele v petek

Dnevnik 15.02.2023
Žan Kranjec šesti na paralelnem veleslalomu svetovnega prvenstva. V četrtifinalu je bil boljši od njega Nemec Alexander Schmid, kasnejši zmagovalec. Tako blizu in tako daleč. Žan Kranjec si je na paralelnem veleslalomu svetovnega prvenstva želel… »

Nemec Schmid svetovni prvak, Kranjec del najboljše osmerice

Primorske 15.02.2023
Nemec Alexander Schmid je novi svetovni prvak v paralelnem veleslalomu alpskega smučanja. V velikem finalu je bil boljši od Avstrijca Adriana Pertla. Edini slovenski smučar v izločilnih bojih Žan Kranjec se je prebil do četrtfinala, v katerem ga je… »

Žana Kranjca v četrtfinalu paralelne tekme ustavil novi svetovni prvak

Delo 15.02.2023
Slovenski alpinec Žan Kranjec se je v francoskem Meribelu na tekmi paralelnega veleslaloma poslovil v četrtfinalu po porazu z Nemcem Alexandrom Schmidom. Nemec Alexander Schmid je novi svetovni prvak v paralelnem veleslalomu alpskega smučanja. V… »

Žana Kranjca ustavil poznejši svetovni prvak: Vseeno je za mano uspešen dan

SiolNET 15.02.2023
Na svetovnem prvenstvu v Meribelu in Courchevelu sta se končali obe posamični paralelni preizkušnji. Naslov svetovnih prvakov v paralelnem veleslalomu sta osvojila Norvežanka Maria Therese Tviberg, ki je bila najboljša že v torkovih kvalifikacijah… »

Kranjec moral priznati premoč novemu svetovnemu prvaku

Zurnal24 15.02.2023
Nemec Schmid svetovni prvak, Kranjec del najboljše osmerice. Nemec Alexander Schmid je novi svetovni prvak v paralelnem veleslalomu alpskega smučanja. V velikem finalu je bil boljši od Avstrijca Adriana Pertla. Boj za tretje mesto je dobil Norvežan… »

Schmid svetovni prvak, Kranjec del najboljše osmerice

24ur 15.02.2023
Nemec Alexander Schmid je novi svetovni prvak v paralelnem veleslalomu alpskega smučanja. V velikem finalu je bil boljši od Avstrijca Adriana Pertla. Edini slovenski smučar v izločilnih bojih Žan Kranjec se je prebil do četrtfinala, v katerem ga je… »

Kranjec v četrtfinalu izpadel proti poznejšemu prvaku

RTV Slovenija 15.02.2023
Žan Kranjec, edini slovenski predstavnik na paralelni tekmi svetovnega prvenstva v alpskem smučanju, se je v Meribelu prebil do četrtfinala. Naslov svetovnega prvaka sta osvojila Nemec Alexander Schmid in Norvežanka Maria Therese Tviberg. Žan Kranjec… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem