Povezane novice

FOTO: To sta naj krofa v Sloveniji

Necenzurirano 15.02.2023
Zmagovalec v kategoriji Naj klasični krof Slovenije 2023 je krof, ki so ga spekli v Domu starejših občanov Novo mesto. Izbor za Naj krof Slovenije 2023 so v Turistično gostinski zbornici Slovenije pripravili že tretje leto. Po lanskem vzoru so preko… »

Izbrali so najboljši slovenski krof, zmaga gre v Novo mesto

SiolNET 15.02.2023
Na izboru najboljšega slovenskega krofa, ki so ga letos priredili tretjič zapovrstjo, je slavil krof iz Doma starejših občanov Novo mesto. "Čuti se preveč kvasa", "zgornji del je svetlejši kot spodnji", "skorja je malce presuha" in "pri marmeladi… »

Najboljši klasični krof so letos spekli upokojenci v Novem mestu

Primorske 15.02.2023
Zmagovalec tekmovanja Naj krof Slovenije 2023 je v kategoriji klasičnih krofov krof Doma starejših občanov Novo mesto, drugo mesto je osvojila Slaščičarna Emilija iz Idrije, v kategoriji inovativnih pa je slavil Biotehniški izobraževalni center… »

Najboljša slovenska krofa letos izdelali v BIC-u Ljubljana in domu starejših Novo mesto

RTV Slovenija 15.02.2023
V oddaji Dobro jutro so razglasili najboljši klasični in najboljši inovativni krof leta. Med prijavljenimi krofi sta bila nagrajena krofa, ki so ju izdelali v BIC-u Ljubljana (inovativni) in Domu starejših občanov Novo mesto (klasični). V kategoriji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem