Povezane novice

Senzacija: Mikaela premagana, zlato Kanadčanki, ki je prvič na stopničkah

SiolNET 18.02.2023
Na šesti ženski tekmi na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju v Franciji še šesta različna zmagovalka. Mikaelo Shiffrin je premagala Laurence St-Germain. Kanadčanka na tekmah svetovnega pokala še nikoli ni bila na stopničkah. Ana Bucik je bila… »

Ana Bucik: Nikoli ne bi napovedala zmage Kanadčanke

Delo 18.02.2023
Na zadnji tekmi deklet letošnjega svetovnega prvenstva smo se o senzacionalni zmagi Laurence St-Germain pogovarjali z našo vodilno slalomistko Ano Bucik (9.). V nadaljevanju preberite: Tekmovalni del deklet je na SP v alpskem smučanju končan. Za konec… »

Ana Bucik deveta na svetovnem prvenstvu v slalomu v Meribelu

Goriški portal 18.02.2023
Kanadska alpska smučarka Laurence St-Germain je senzacionalna zmagovalka ženskega slaloma na svetovnem prvenstvu v Meribelu. 29-letna Novogoričanka Ana Bucik je osvojila 9. mesto. Ano Bucik je po prvi vožnji, ki jo je zaključila na 6. mestu, od brona… »

Presenečenje v Maribelu, zmaga Kanadčanki, Shiffrinova druga

Slovenske novice 18.02.2023
Ana Bucik je osvojila deveto mesto. Kanadska alpska smučarka Laurence St-Germain je senzacionalna zmagovalka ženskega slaloma na svetovnem prvenstvu v Meribelu. V drugi vožnji je presenetila ameriško zvezdnico Mikaelo Shiffrin in zmago slavila s 57… »

Kanadska senzacija v Courchevelu, Shiffrinova premagana!

Zurnal24 18.02.2023
Kanadčanka St-Germain presenetila Shiffrin za slalomski naslov. Kanadska alpska smučarka Laurence St-Germain je senzacionalna zmagovalka ženskega slaloma na svetovnem prvenstvu v Meribelu. V drugi vožnji je presenetila ameriško zvezdnico Mikaelo… »

Kanadčanka St-Germain presenetila Shiffrin za slalomski naslov

Dnevnik 18.02.2023
Kanadska alpska smučarka Laurence St-Germain je senzacionalna zmagovalka ženskega slaloma na svetovnem prvenstvu v Meribelu. V drugi vožnji je presenetila ameriško zvezdnico Mikaelo Shiffrin in zmago slavila s 57 stotinkami sekunde razlike. Najboljša… »

Kanadčanka spisala slalomsko senzacijo, Bucik deveta

24ur 18.02.2023
Na svetovnem prvenstvu v Meribelu je potekala ženska slalomska preizkušnja. Senzacionalno je do zlate medalje prišla Laurence St-Germain, ki je v finalu napadla s tretjega mesta. Vodilna po prvi vožnji Mikaela Shiffrin se je morala zadovoljiti z… »

Senzacionalna Kanadčanka Laurence St-Germain svetovna prvakinja

Delo 18.02.2023
Ameriška smučarska zvezdnica Mikaela Shiffrin je na svetovnem prvenstvu v Meribelu na drugi progi slalomske preizkušnje izgubila zlato, Ana Bucik deveta. Kanadska alpska smučarka Laurence St-Germain je senzacionalna zmagovalka ženskega slaloma na… »

Kanadčanki St-Germain slalomski naslov, Bucik deveta

Primorske 18.02.2023
Kanadska alpska smučarka Laurence St-Germain je senzacionalna zmagovalka ženskega slaloma na svetovnem prvenstvu v Meribelu. V drugi vožnji je presenetila ameriško zvezdnico Mikaelo Shiffrin in zmago slavila s 57 stotinkami sekunde razlike. Najboljša… »

Kranjec ostal brez kolajne

Primorske 18.02.2023
Slovenski alpski smučar in srebrni olimpijec Žan Kranjec je včeraj osvojil šesto mesto v veleslalomu na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju v Franciji. COURCHEVEL > Na težkem terenu L'Eclipse ali sončev mrk v Courchevelu mu je sanje o prvi… »

Kranjec zapravil priložnost, Slovenija brez kolajne

Dnevnik 18.02.2023
Marco Odermatt je naslovu smukaškega svetovnega prvaka v alpskem smučanju dodal še veleslalomski uspeh. Za dvojno švicarsko zmago je s sijajnim napadom na drugi progi poskrbel Loic Meillard, sedmo kolajno pa je Avstriji priboril vodilni po prvi progi… »

Novice dneva »

Tragedija na Pokljuki: iskal gobe, našli so ga mrtvega

Zurnal24 pred dvema uramaše 3 povezane

Van der Poel na makadamskem prestolu nasledil Mohoriča

RTV Slovenija pred 47 minutamiše 3 povezane

Garnbret na zadnji tekmi ob skupno zmago

Zurnal24 pred 4 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem