Povezane novice

Žiga Jelar le dve desetinki točke od zmage

SiolNET 18.02.2023
Zmagovalec moške posamične tekme v romunskem Rasnovu je Nemec Andreas Wellinger, na drugem mestu pa je tekmo končal odlični slovenski smučarski skakalec Žiga Jelar. Do svojih prvih točk svetovnega pokala sta se prebila še Maksim Bartolj in Rok… »

Druga zmaga Wellingerja v tednu dni, Jelar z zelo majhnim zaostankom drugi

RTV Slovenija 18.02.2023
Smučarji skakalci so se v Rašnovu v zelo okrnjeni konkurenci merili na tekmi svetovnega pokala na srednji napravi. Zmagal je Nemec Andreas Wellinger. Žiga Jelar je bil drugi, potem ko je v drugi seriji (98,5 m) na stopničke napredoval s šestega… »

Skakalec Žiga Jelar drugi na svetovnem pokalu v romunskem Rasnovu

Slovenske novice 18.02.2023
Jelar v romunskem Rasnovu zaostal le za Wellingerjem. Slovenski smučarski skakalec Žiga Jelar, edini med slovenskimi reprezentanti za bližnje svetovno prvenstvo v Planici, ki je odpotoval na tekme v Romunijo, je zadnji test dobro izkoristil. Na… »

Jelar za 0,2 točke oddaljen od zmage

Zurnal24 18.02.2023
Žiga Jelar je preprečil popolno dominacijo Nemcev. Pred svetovnim prvenstvom v Planici so se skakalci v precej okrnjeni konkurenci pomerili v romunskem Rasnovu. Blesteli so predvsem Nemci, ki so zasedli pet od prvih šest pozicij, njihovo popolno… »

Žiga Jelar zablestel s stopničkami v Romuniji

Delo 18.02.2023
Na tekmi za svetovni pokal v smučarskih skokih v Rasnovu se je član kranjskega Triglava izkazal z izvrstnim drugim mestom. Prve točke za slovenska mladinca. Slovenski smučarski skakalec Žiga Jelar se je na tekmi za svetovni pokal v Rasnovu izkazal z… »

Skakalec Žiga Jelar drugi na svetovnem pokalu v romunskem Rasnovu

Dnevnik 18.02.2023
Slovenski smučarski skakalec Žiga Jelar, edini med slovenskimi reprezentanti za bližnje svetovno prvenstvo v Planici, ki je odpotoval na tekme v Romunijo, je zadnji test dobro izkoristil. Na današnji tekmi v Rasnovu je v finalu pokazal odličen nastop… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem