Povezane novice

Nemec prestal "pravo mučenje"

SiolNET 21.02.2023
Čeprav sta ekipi trenutno daleč od pripravljenosti, ki sta jo kazali v prejšnji sezoni, pa nogometni sladokusci kljub temu z nestrpnostjo pričakujejo še eno poslastico na tekmi osmine finala lige prvakov med Liverpoolom in Real Madridom. Sportal City… »

Še ena zgodovinska noč za Real Madrid

Dnevnik 21.02.2023
Z zmagama v gosteh z 2:0 (Napoli v Frankfurtu) in s kar 5:2 (Real Madrid v Liverpoolu) sta italijanski in španski klub z nogo in pol že v četrtfinalu nogometne lige prvakov. »Norih« preobratov pri nogometaših Reala iz Madrida, ko niso bili le na… »

Real Madrid po obupnem začetku s "petardo" nadigral Liverpool

RTV Slovenija 21.02.2023
Derbi tretjega večera osmine finala Lige prvakov na stadionu Anfield med Liverpoolom in madridskim Realom je po velikem preobratu pripadel gostom z 2:5. Napoli je prav tako zmagal na tujem, z 0:2 je bil boljši od Eintrachta iz Frankfurta. V Liverpoolu… »

Na Anfieldu počila petarda, izjemen preobrat Reala

Zurnal24 21.02.2023
Real Madrid po velikem preobratu slavil na gostovanju v Liverpoolu, v gosteh zmagal tudi Napoli. Na Anfieldu so gledalci lahko tokrat že v osmini finala spremljali dvoboj dveh od treh najuspešnejših ekip v ligi prvakov in predhodnem pokalu državnih… »

Spektakel v Liverpoolu

Dnevnik 21.02.2023
V nogometni ligi prvakov drevi ponovitev lanskega finala v Parizu, kjer je bil boljši Real Madrid. Trenerja v napovedih previdna in spoštljiva. Skoraj vse številke drevišnjega derbija v nogometni ligi prvakov med Liverpoolom in Realom Madrid so na… »

Novice dneva »

Kek: Fantje so položili izpit

Zurnal24 pred tremi uramiše 1 povezana

Nato Rutteja potrdil za generalnega sekretarja organizacije

RTV Slovenija pred 41 minutamiše 2 povezani

Assange priznal krivdo in odpotoval domov

Mladina pred tremi uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem