Povezane novice

Slovenska veteranka: Vmes sem se izgubila, nato pa znova našla pravo tekmovalnost

SiolNET 23.02.2023
Slovenska reprezentanca bo na popoldanski tekmi (17.00) svetovnega prvenstva na srednji skakalnici računala na pet skakalk. Med temi bosta tudi tekmovalki s povsem različnim stažem v skakalni karavani, 35-letna Maja Vtič ima na jesen kariere precej… »

Ema Klinec naslov predala Nemki, Slovenke razočarale

SiolNET 23.02.2023
Zmagovalka individualne tekme smučarskih skakalk na nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici je Nemka Katharina Althaus, srebro je danes pripadlo Avstrijki Evi Pinkelnig, bron pa Norvežanki Anni Odine Ström. Slovenke so danes razočarale predvsem v… »

Naši pod pričakovanji

Primorske 23.02.2023
Prvi pravi tekmovalni dan na svetovnem prvenstvu v slovenski tabor ni prinesel zadovoljstva. Če bi za nastopa v smučarskem teku še lahko zapisali, da sta bila v mejah pričakovanj, pa se je v prvi ženski skakalni preizkušnji razpletlo z neuspehom in… »

Slovenke od velikih pričakovanj do poloma

Dnevnik 23.02.2023
Tekmovanja v smučarskih skokih na šampionatu v Planici so se za Slovenijo začela z velikim razočaranjem. Na tekmi smučarskih skakalk na srednji skakalnici je bila najboljša obolela Nika Križnar šele na 11. mestu. Ema Klinec po težavah s kolenom… »

Zgrnili so se črni oblaki

SiolNET 23.02.2023
Razočaranje po posamični tekmi na srednji skakalnici na nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici je bilo v slovenski ženski reprezentanci razumljivo prisotno, saj so bila dekleta daleč od boja za medalje. Glavni trener Zoran Zupančič se je dotaknil… »

Najslabša predstava sezone na tako težko pričakovani domači tekmi

RTV Slovenija 23.02.2023
"Svet se ni podrl, ne bom vrgla puške v koruzo. Normalno pa je, da sem razočarana," je po slabem nastopu na srednji skakalnici povedala Ema Klinec, trener Zoran Zupančič pa je izpostavil številne težave, ki jih ima letos ženska skakalna… »

Ema ni pričakovala, da bo to prišlo v javnost, težka odločitev Hrgote

Delo 23.02.2023
Na srednji skakalnici naslov svetovne prvakinje Nemki Katharini Althaus. Najboljša Slovenka obolela Nika Križnar. Glavni trener moške vrste odreza Prevca. V nadaljevanju preberite: Kako je Nika Križnar doživela današnjo tekmo na nordijskem SP v… »

Klinec razkrila razlog za slabše skoke: "Nisem mislila, da bo prišlo v javnost"

Zurnal24 23.02.2023
Ema Klinec je po tekmi na srednji skakalnici razkrila, da jo muči poškodba kolena, zaradi katere je včeraj celo obiskala bolnišnico. Slovenska ženska skakalna reprezentanca v zadnjem času preprosto nima sreče. Potem ko je imela Nika Križnar tekom… »

Pritisk domačega SP-ja povsem spodrezal Slovenke

RTV Slovenija 23.02.2023
Slovenske skakalke so domače svetovno prvenstvo začele mnogo slabše od pričakovanj, na srednji skakalnici je bila še najboljša Nika Križnar na 11. mestu. Odpovedala je branilka naslova Ema Klinec (19.), njena naslednica pa je postala Katharina… »

"Razočaranje je, a svet se ne bo podrl"

SiolNET 23.02.2023
"Rekla sem si, da bom ne glede na rezultat zadovoljna, če mi uspeta dva dobra skoka, a to danes nista bila dobra skoka in ni bil dober rezultat," je po skromnem 19. mestu na srednji skakalnici, na kateri je branila naslov svetovne prvakinje, dejala Ema… »

Ema Klinec naslov predala Nemki, slovenske skakalke klonile pod pritiskom

Slovenske novice 23.02.2023
Katharina Althaus v Planici nasledila Emo Klinec. Katharina Althaus (249,1 točke), druga po prvi seriji, je zmagovalka prve tekme smučarskih skakalk na svetovnem prvenstvu v Planici. S tem je izkušena Nemka s svetovnim naslovom na srednji skakalnici… »

Najboljša Slovenka bolna Križnarjeva: Tega res nismo pričakovali

Zurnal24 23.02.2023
Slovenske skakalke ostale brez uvrstitve v deseterico. Nova svetovna prvakinja je Nemka Katharina Althaus. Tekme v smučarskih skokih na svetovnem prvenstvu nordijskih disciplin v Planici se niso začele po slovenskih željah. Ob odsotnosti poškodovane… »

Nemka najboljša v Planici, Slovenke daleč od kolajn

Delo 23.02.2023
Norvežanka Anna Odine Ström je na svetovnem prvenstvu v Planici najboljša po prvi seriji tekme smučarskih skakalk na srednji napravi. Katharina Althaus (249,1 točke), druga po prvi seriji, je zmagovalka prve tekme smučarskih skakalk na svetovnem… »

Brata Prevc ostala zunaj ekipe: Peter zanesljivo ni vesel

Slovenske novice 23.02.2023
Selektor Robert Hrgota je že pred začetkom prvenstva napovedal, da bo v ekipo uvrstil najbolj razpoloženo četverico s treningov. Smučarski skakalci so danes opravili tri serije uradnega treninga na srednji skakalnici v Planici, ki so bile za… »

Zajc in Lanišek izjemna, brata Prevc po odločitvi trenerja brez tekme

Zurnal24 23.02.2023
Lanišek in Zajc na treningu odlično razpoložena. Smučarski skakalci so opravili tri serije uradnega treninga na srednji skakalnici v Planici, ki so bile za slovenske reprezentante odločilne za uvrstitev med četverico za petkove kvalifikacije. Na… »

Najtežja odločitev, odrezati je moral Petra Prevca

SiolNET 23.02.2023
Ob pogledu na dosežke slovenskih skakalcev na uradnem treningu na srednji skakalnici na nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici imajo lahko v slovenskem taboru pred sobotno posamično preizkušnjo razlog za velik optimizem. Naši orli na čelu z… »

Preplah pri Poljakih: prvi mož v boju s časom

SiolNET 23.02.2023
Četrtkov trening na srednji skakalnici na 43. nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici je minil brez drugega skakalca svetovnega pokala Dawida Kubackega. Poljski zvezdnik zaradi težav s hrbtom ni skakal, kot je pojasnil glavni trener poljske… »

Lanišek in Zajc na treningu odlično razpoložena

Delo 23.02.2023
V kvalifikacijah na srednji skakalnici v Planici od Slovencev še Lovro Kos in Žiga Jelar. Smučarski skakalci so danes opravili tri serije uradnega treninga na srednji skakalnici v Planici, ki so bile za slovenske reprezentante odločilne za uvrstitev… »

Lanišek in Zajc na treningu odlično razpoložena

24ur 23.02.2023
Smučarski skakalci so v četrtek opravili tri serije uradnega treninga na srednji skakalnici v Planici, ki so bile za slovenske reprezentante odločilne za uvrstitev med četverico za petkove kvalifikacije. Na treningih pod Poncami sta bila med… »

Ema Klinec v boj v posebni opravi: V izjemno čast mi je

SiolNET 23.02.2023
"V izjemno čast mi je že to, da imamo prvenstvo doma. Nekaj posebnega je. Všeč mi je, da sem v takšni vlogi, za najvišja mesta je vedno treba nekaj tvegati," pred prvo tekmo skakalk na 43. nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici pravi branilka… »

Novice dneva »

Šel nabirat gobe, se izgubil, po iskalni akciji so da našli mrtvega

Gorenjski utrip pred 56 minutamiše 3 povezane

Van der Poel na makadamskem prestolu nasledil Mohoriča

RTV Slovenija pred 57 minutamiše 3 povezane

Garnbret na zadnji tekmi ob skupno zmago

Zurnal24 pred 4 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem