Povezane novice

Imamo prva svetovna prvaka v Planici, Urevc in Šimenc obstala v četrtfinalu

Slovenske novice 23.02.2023
Johannes Klaebo in Jonna Sundling prva svetovna prvaka v Planici. Smučarska tekača, Norvežan Johannes Hösflot Klaebo in Švedinja Jonna Sundling sta dobitnika prvih zlatih kolajn na svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Planici. V sprintu v… »

Velika smola Šimenca

Dnevnik 23.02.2023
Na uvodni tekmi svetovnega prvenstva v Planici sta se v sprintu v klasični tehniki v izločilne boje od slovenskih predstavnikov uvrstila le Eva Urevc in Miha Šimenc, vendar sta oba obstala v četrtfinalu. Veliko smole je imel v izločilnih bojih Miha… »

Veliki slovenski osmoljenec: "Želel sem napasti, ko se mi je znašel pod nogami"

Zurnal24 23.02.2023
Tudi rezultat kariere na največjih tekmovanjih včasih ne more izprati grenkega priokusa. Slovenski smučarski tekač Miha Šimenc je poskrbel za svoj uspeh kariere na svetovnih prvenstvih, potem ko je v kvalifikacijah osvojil 21. mesto ter se tako… »

Neverjetna smola Slovenca. In to se mu zgodi doma.

SiolNET 23.02.2023
"Naenkrat sem ga videl pod svojimi nogami," je z grenkim nasmehom po tekmi razlagal slovenski tekač na smučeh Miha Šimenc. Ta je na domačem svetovnem prvenstvu v šprintu v četrtfinalu doživel padec, tako da je morebitna še boljša uvrstitev… »

Eva Urevc in Miha Šimenc obstala v četrtfinalu

Delo 23.02.2023
V Planici prva končna odločitev smučark tekačic in tekačev, šprint v klasični tehniki, Norvežanu Klæbu in Švedinji Sundlingovi. Smučarska tekača, Norvežan Johannes Høsflot Klæbo in Švedinja Jonna Sundling, sta dobitnika prvih zlatih kolajn… »

Eva Urevc po 27. mestu: Borila sem se sama s seboj

RTV Slovenija 23.02.2023
Na SP-ju v Planici se je s sprintom tekačic in tekačev (v klasični tehniki) začelo zares. V izločilnih bojih sta nastopila tudi Eva Urevc in Miha Šimenc, oba sta izpadla v četrtfinalu. Prvaka sta postala Jonna Sunling in Johannes Hoesflot Klaebo… »

Eva Urevc in Miha Šimenc do četrtfinala, zlati medalji branilcema naslovov

SiolNET 23.02.2023
V izločilne boje na današnjem sprintu v klasilčni tehniki na svetovnem prvenstvu v nordijskih športih v Planci sta se prebila tudi slovenska predtavnika Eva Urevc in Miha Šimenc, a sta s tekmo končala že po četrtfinalu. Urevčeva je bila v svoji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem