Povezane novice

Udarec za Maribor, Iličića ne bo še nekaj časa

SiolNET 23.02.2023
Nogometaše Maribora v četrtek ob 17.30 čaka zahtevno gostovanje v Domžalah. Trener Damir Krznar bo moral udarno enajsterico sestaviti brez Josipa Iličića, ki je na nedeljskem večnem derbiju z Olimpijo (2:0) prejel rdeči karton. NK Maribor ga bo… »

Domžalčani prekinili zmagoviti niz vijoličastih

RTV Slovenija 23.02.2023
Na zadnji tekmi 23. kroga Prve lige so se Domžale z Mariborom razšle brez zmagovalca (1:1). Konec je niza zmag vijoličastih, ki zdaj za vodilno Olimpijo zaostajajo 14 točk. Mariborčani so odlično začeli spomladanski del. Premagali so Koper z 1:0 in… »

Riera obupal nad prvo ligo: Raje bom gledal nadaljevanke

SiolNET 23.02.2023
"Oprosti, prva liga, ampak od zdaj bom raje gledal nadaljevanke kot nogomet," je po tekmi med Domžalami in Mariborom, ki se je končala z 1:1 in s še eno sporno sodniško odločitvijo, na Instagramu zapisal trener Olimpije Albert Riera. Sportal Maribor… »

Niz zmag Maribora končan ob Kamniški Bistrici

Delo 23.02.2023
Nogometaši Olimpije po 23 tekmah uživajo 13 točk prednosti pred Celjani in še eno več pred Mariborčani. Nogometaši Maribora še tretjič v sezoni niso uspeli ugnati Domžal. Po dveh zmagah, v 14. kolu so bili tudi zadnji v prvenstvu, ki so uspeli… »

Iličiću dve tekmi in tisočak kazni

RTV Slovenija 23.02.2023
Nogometaš Maribora Josip Iličić bo moral zaradi rdečega kartona na derbiju proti Olimpiji počivati dve tekmi in plačati tisoč evrov. Igralec Olimpije Aljaž Krefl bo zaradi enake kazni izpustil eno tekmo. Disciplinski sodnik NZS-ja Boštjan Jeglič… »

Olimpija in Celje po začetnih zaostankih do pomembnih zmag

Dnevnik 23.02.2023
Na včerajšnjih tekmah 23. kroga prve slovenske nogometne lige je Celje doma premagalo Bravo z 2:1 (1:1), vodilna Olimpija pa je v Stožicah prav tako z golom razlike ugnala Gorico – bilo je 4:3 (2:1). Proti Bravu so Celjani dosegli enajsto zmago v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem