Povezane novice

Ema Volavšek s počenim vretencem do 12. mesta, a si je želela več

SiolNET 24.02.2023
Najboljši slovenski nordijski kombinatorki Emi Volavšek je po prvem delu posamične tekme svetovnega prvenstva v Planici kazalo imenitno, po skokih je namreč zasedala sedmo mesto in za vodilno Norvežanko Gydo Westvold Hansen zaostajala le 52 sekund. V… »

Slovenka ni izrabila svoje boljše discipline

Delo 24.02.2023
Norvežanka Gyda Westvold Hansen zlata v nordijski kombinaciji v Planici, Ema Volavšek 12. Gyda Westvold Hansen je postala svetovna prvakinja v nordijski kombinaciji. Norvežanka je na svetovnem prvenstvu v Planici vodila že po skoku, po tekaškem delu… »

Westvold Hansen ubranila naslov svetovne prvakinje; Volavšek 12.

RTV Slovenija 24.02.2023
Norvežanka Gyda Westvold Hansen je v Planici ubranila naslov svetovne prvakinje v nordijski kombinaciji iz Oberstdorfa. Najboljša slovenska kombinatorka je bila Ema Volavšek, ki je tekmo končala na 12. mestu. Volavšek, ki je na edinem treningu v treh… »

Volavšek kljub pomanjkanju treningov najboljše doslej: Pričakovala sem več

Zurnal24 24.02.2023
Westvold Hansen zlata v kombinaciji, Volavšek 12. Norvežanka Gyda Westvold Hansen je svetovna prvakinja v nordijski kombinaciji. Norvežanka je na svetovnem prvenstvu v Planici vodila že po skoku, po tekaškem delu pa potrdila zlato odličje… »

Ema Volavšek po dobrem skoku pričakovala več, zlato spet na Norveško

Dnevnik 24.02.2023
Norvežanka Gyda Westvold Hansen je svetovna prvakinja v nordijski kombinaciji. Norvežanka je na svetovnem prvenstvu v Planici vodila že po skoku, po tekaškem delu pa potrdila zlato odličje. Najboljša Slovenka Ema Volavšek je tekmo končala na 12… »

Westvold Hansen zlata v kombinaciji, Volavškova 12.

Dnevnik 24.02.2023
Norvežanka Gyda Westvold Hansen je svetovna prvakinja v nordijski kombinaciji. Norvežanka je na svetovnem prvenstvu v Planici vodila že po skoku, po tekaškem delu pa potrdila zlato odličje. Najboljša Slovenka Ema Volavšek (+1:37,5) je tekmo… »

Ema Volavšek sedma po skoku, v vodstvu Norvežanka Westvold Hansen

Dnevnik 24.02.2023
Norvežanka Gyda Westvold Hansen vodi po prvem delu tekme ženske nordijske kombinacije na svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Planici. Nemka Nathalie Armbruster je druga, na tretjem mestu je Japonka Haruka Kasai. Najboljša Slovenka Ema… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem