Povezane novice

Novi šef policije Senad Jušić: Sem človek dialoga, moja vrata so odprta

Necenzurirano 24.02.2023
Po opravljeni primopredaji poslov je danes izjavo za javnost podal novi vršilec dolžnosti generalnega direktorja policije Senad Jušić. Jušića je na to mesto po predlogu prav tako novega notranjega ministra Boštjana Poklukarja včeraj imenovala… »

Senad Jušić po primopredaji poslov prevzel vodenje policije

RTV Slovenija 24.02.2023
Novi v. d. generalnega direktorja policije Senad Jušić je dopoldne s predhodnikom Boštjanom Lindavom opravil primopredajo poslov. Povedal je, da bo delo trenutno opravljal z obstoječo ekipo in se še naprej zavzemal za strokovno in neodvisno delo… »

Jušić: Sem karierni policist, posle sprejemam z odgovornostjo

Delo 24.02.2023
Opisal se je kot človek dialoga, ter da so njegova vrata odprta za sindikate in stanovske organizacije. Novi v. d. generalnega direktorja policije Senad Jušić je dopoldne s predhodnikom Boštjanom Lindavom opravil primopredajo poslov. V izjavi za… »

Novi šef policije: S politiko nikoli nisem imel opravka. Z ministrom se ne poznava.

SiolNET 24.02.2023
Novi vršilec dolžnosti generalnega direktorja policije Senad Jušić je podal izjavo za medije po opravljeni primopredaji poslov. Jušić je v policiji zaposlen od leta 1991, v zadnjem obdobju pa je delal na generalni policijski upravi. V preteklosti je… »

V. d. generalnega direktorja policije Jušić: Sem karierni policist, posle sprejemam z odgovornostjo

Dnevnik 24.02.2023
Novi v. d. generalnega direktorja policije Senad Jušić je dopoldne s predhodnikom Boštjanom Lindavom opravil primopredajo poslov. V izjavi za medije je poudaril, da je karierni policist in da posle prevzema z vso odgovornostjo. Delo bo trenutno… »

Lisice

Delo 24.02.2023
Boštjan Poklukar je pričakovano predlagal razrešitev Boštjana Lindava. Razrešeni v. d. generalnega direktorja Policije Boštjan Lindav bo posle in ključe pisarne danes predal svojemu nasledniku Senadu Jušiću, ki ga je včeraj na predlog notranjega… »

Prvi mož policije prvič prihaja iz Primorske

Primorske 24.02.2023
Po vsega dveh dneh ministrovanja je Boštjan Poklukar predstavil svojo najožjo ekipo in marsikoga, tudi v strokovnih krogih, presenetil z imenom prvega moža policije. Od danes jo kot v. d. generalnega direktorja vodi Senad Jušić (1972) iz Izole, ki je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem