Povezane novice

Dallas proti Jezernikom zapravil kar 27 točk prednosti; 71 točk Lillarda

RTV Slovenija 26.02.2023
Košarkarji Dallasa so v prvem polčasu s trojkami rešetali koš LA Lakersov in vodili že za 27 točk. Jezernikom se je uspelo približati že do konca tretje četrtine, na koncu pa so celo zmagali s 111:108. Luka Dončić je dosegel 26 točk. Dallas bo… »

Dončić vodil za 27, LeBron šepal, a po drami vseeno zmaga za Lakerse

SiolNET 26.02.2023
Los Angeles Lakersom je uspela največja vrnitev po 21 letih. Dallas Mavericks so sredi druge četrtine vodili za 27 točk, a so LeBron James (26 točk) in soigralci zmagali s 111:108. Luka Dončić je dal v prvi četrtini 14 točk, v naslednjih treh samo… »

KOPRSKIM NOGOMETAŠEM SE ZNOVA NI IZŠLO: V 24. krogu Prve lige Telemach izgubili proti Olimpiji z 0:1 (0:0) (FOTO, VIDEO)

Regional 26.02.2023
Dvoboj v Kopru, kjer pri domačih zaradi kazni ni igral Omar Correia, je ponudil kar noro predstavo, v kateri sta že v prvem polčasu ekipi skupaj sprožili kar 24 strelov (Olimpija 17), od tega je ljubljanska zasedba štirikrat zadela okvir vrat, a je… »

Alpsko smučanje: Kranjcu ponagajala čelada

Dnevnik 26.02.2023
Slovenka Ilka Štuhec je z devetim mestom na smuku v Crans Montani bržkone že izgubila boj za skupno zmago v tej disciplini kot tudi Žan Kranjec v veleslalomu, saj je bil na preizkušnji v Palisadesu Tahoeju šele 16. Ilka Štuhec in Žan Kranjec sta… »

Goggia v svojem slogu, Ilka Štuhec prepozno v napad

RTV Slovenija 26.02.2023
Sofia Goggia je po razočaranju na SP-ju znova v zmagovitem ritmu. V Crans Montani je v zahtevnih razmerah slavila 22. zmago v svetovnem pokalu in je s tem sama na vrhu najuspešnejših italijanskih smučark v zgodovini. Ilka Štuhec je osvojila 9. mesto… »

Velik spodrsljaj Barcelone v Andaluziji

Delo 26.02.2023
Nogometaši Barcelone so v 23. kolu španskega prvenstva v gosteh z 0:1 izgubili proti do nedelje predzadnji ekipi lige Almerii. Barcelona se je v dvoboju z Almerio že zgodaj znašla v zaostanku, v 24. minuti je namreč zadel El Bilal Toure. Gosti so… »

Italijanska prevlada, presenečenja tik pod vrhom, Štuhčeva v deseterici

SiolNET 26.02.2023
Dan po odpovedanem smuku so prireditelji v Crans Montani vendarle izpeljali smukaško preizkušnjo. Tudi tokrat jim je tik pred tekmo znova ponagajalo vreme, tako da je bil začetek zamaknjen za 35 minut, večina smučark pa je nastopila v zelo zahtevnih… »

Nova dobra uvrstitev Ilke Štuhec, zmaga za Sofio Goggia

Zurnal24 26.02.2023
Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec je na smuku v švicarski Crans Montani zasedla deveto mesto. Zmagala je Sofia Goggia. Preizkušnjo je zaznamovalo sneženje in megla. Ilka Štuhec je odličnim smukaškim uvrstitvam v tej sezoni dodala nov dober… »

Italijanka potrdila smukaški primat, solidna uvrstitev Štuhčeve

Delo 26.02.2023
Na smuku v Crans Montani je bila najboljša Sofia Goggia, ki je dosegla 22. zmago v karieri. Ilka Štuhec je s št. 8 nastopila tik pred Italijanko in bila 9. Italijanka Sofia Goggia je zmagovalka smuka za svetovni pokal v Crans Montani v Švici. Drugo… »

Goggii nepredvidljivi smuk v Crans Montani, Štuhec v vremenski loteriji deveta

Primorske 26.02.2023
Italijanka Sofia Goggia je zmagovalka smuka za svetovni pokal v Crans Montani v Švici. Drugo mesto je za dvojno italijansko zmago pripadlo Federici Brignone (+0,15). Ob boljši vidljivosti je na tretje mesto s številko 26 skočila Francozinja Laura… »

Sofia Goggia zmagala, Ilka Štuhec v vremenski loteriji deveta

Slovenske novice 26.02.2023
Smuk je bil po prvotnem načrtu na sporedu v soboto, v nedeljo pa naj bi izpeljali superveleslalom, ki je zaradi prestavitve smuka odpadel. Italijanka Sofia Goggia je zmagovalka smuka za svetovni pokal v Crans Montani v Švici. Drugo mesto je za dvojno… »

Smuk v megli in močnem sneženju: Goggia zmagala, Ilka Štuhec deveta

Dnevnik 26.02.2023
Italijanka Sofia Goggia je zmagovalka smuka za svetovni pokal v Crans Montani v Švici. Drugo mesto je za dvojno italijansko zmago pripadlo Federici Brignone (+0,15). Ob boljši vidljivosti je na tretje mesto s številko 26 skočila Francozinja Laura… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem