Povezane novice

Kopitar ne razmišlja o veteranskem statusu

Zurnal24 27.02.2023
Najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar je povsem osredotočen na zastavljeni cilj, tj. uvrstitev v končnico. Slovenski hokejski as Anže Kopitar je po sinočnjem porazu njegove ekipe Kings v tekmi lige NHL proti Rangers v New Yorku z 2:5 slovenskim… »

Kopitar ni sodeloval v prerivanju, ki ga je zaznamoval tudi pljunek

Delo 27.02.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL v gosteh izgubili proti New York Rangers z 2:5. Slovenski as Anže Kopitar se ni vpisal med strelce ali podajalce, s kralji pa je zabeležil 28. poraz v sezoni. Vseeno je Los Angeles na zahodu… »

Kralji izgubili v Madison Square Gardnu

RTV Slovenija 27.02.2023
Hokejisti Los Angelesa so na četrti od petih tekem na gostujoči turneji tretjič izgubili. V Madison Square Gardnu so morali priznati premoč New York Rangersom, ki so slavili zmago s 5:2. Kingsi so bili proti Rangersom nemočni predvsem na začetku… »

Kopitar ne razmišlja o veteranskem statusu, le o boju za končnico

Dnevnik 27.02.2023
Slovenski hokejski as Anže Kopitar je po sinočnjem porazu njegove ekipe Kings v tekmi lige NHL proti Rangers v New Yorku z 2:5 slovenskim dopisnikom povedal, da ima pred sabo še kar nekaj tekem in ne razmišlja o svojem veteranskem statusu, ampak o… »

Kopitarjevi v New Yorku ostali praznih rok, dvoboj zaznamoval tudi incident Millerja

SiolNET 27.02.2023
Slovenski hokejski as Anže Kopitar je v noči na ponedeljek v ligi NHL z Los Angeles Kings ostal praznih rok na gostovanju pri New York Rangers (2:5). Kralji so zapravili priložnost, da bi na lestvici zahodne konference ujeli vodilne Vegas Golden… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem