Povezane novice

V Planici veselje ob prvi medalji

Gorenjski glas 28.02.2023
Na svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Planici je tudi Slovenija dočakala prvo medaljo. Smučarski skakalci Nika Križnar, Timi Zajc, Ema Klinec in Anže Lanišek so bili na mešani ekipni tekmi tretji. Planica – Planica je v nedeljo… »

Katharina Althaus najboljša v kvalifikacijah, Ema Klinec peta

Dnevnik 28.02.2023
Vse štiri slovenske smučarske skakalke so se prek današnjih kvalifikacij uvrstile na sredino tekmo na veliki skakalnici na svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Planici. Med njimi je bila najboljša Ema Klinec (108,4 točke/122,0 metra) na petem… »

Nemka spet blestela, vse Slovenke na tekmi

Delo 28.02.2023
Katharina Althaus bo jutri napadla tretjo zlato kolajno v Planici. Med našimi v kvalifikacijah najboljša Ema Klinec na 5. mestu. Vse štiri slovenske smučarske skakalke so se prek današnjih kvalifikacij uvrstile na sredino tekmo na veliki skakalnici… »

Kvalifikacije Nemki, najboljša Slovenka Ema Klinec

Zurnal24 28.02.2023
Kvalifikacije za tekmo smučarskih skakalk na veliki skakalnici Nemki Katharini Althuas, ki ima na tem prvenstvu že tri zlate medalje. Najboljša Slovenka Ema Klinec na 5. mestu. Vse štiri slovenske smučarske skakalke so se prek današnjih kvalifikacij… »

Medalja je tu, nahrbtnik lažji

Gorenjski glas 28.02.2023
V nedeljo zvečer je v Planici iz ure v uro bolj snežilo, kar pa ni motilo naših smučarskih skakalk in skakalcev, ki so Sloveniji priborili prvo medaljo na domačem prvenstvu. Kaj so tekmovalci in trenerja povedali po tekmi in kako veseli so bili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem